Anahtar Kelimeler: Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

AK Partililer bir araya geldi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Bir aylık teşkilat faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Mürsel Akçay AK kadroların Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

GENİŞ KATILIM OLDU

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı aylık olağan toplantılar kapsamında gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantılarının Aralık ayağını hafta sonunda gerçekleştirdi. Bir aylık teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe Belediye Başkanları, İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları ile ilçe teşkilatları katıldı. Türkiye´deki Tüm AK Parti teşkilatlarında her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi Toplantısının Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen bölümünde, İl Başkanı Mürsel Akçay teşkilat faaliyetlerini değerlendirirken, Kadın Kolları Başkanı İrem Nur Özer ve Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven teşkilat faaliyetlerini aktardı.

GAYRETLİ AK KADROLAR

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, teşkilat olarak bir an bile durmadıklarını belirterek AK kadrolar olarak Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti. Teşkilat olarak bir aylık faaliyetleri değerlendirdiklerinde yoğun bir dönem geçirdiklerini dile getiren Akçay ?Teşkilat performans sisteminde il teşkilatımızın yer aldığı altıncı sıra bunun en büyük örneklerinden birisidir. Ancak teşkilat olarak liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayip Erdoğan´ın çizdiği hedefler içerisinde bu çalışmaları yeterli görmüyoruz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemlerde AK kadrolara düşen görev bu zamana kadar sergilediği performansın üzerinde bir performans sergilemektir. Ülkemiz ve milletimiz ancak AK Kadroların gayretli çalışmaları ile refaha kavuşacaktır? dedi.

REJİM DEĞİŞMİYOR

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatının son derece aktif bir teşkilat olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Kırıkkale il teşkilatımızın aktif çalışmaları bizlere de her zaman enerji veriyor. Bizler milletimize hizmet etme makamlarını işgal ediyoruz. AK Parti kadroları geride kalan 15 senede ülkesine ve milletine çok büyük hizmetler yapmış yapmaya da devam etmektedir? dedi. Konuşmasında referandum sürecine de değinen Saygılı, ?Bazı grupların dillendirdiği gibi ülkemiz bir rejim değişikliğine gitmiyor. Ülkemizde sadece yasama ve yürütme kurullarında bir değişiklik yapılıyor. Bu zamana kadar hükümet sistemiyle yönetilen ülkemiz devlet sistemiyle yönetime doğru ilerliyor. Hükümet sistemlerinde yaşanan ve ülkemizin bundan bir hayli zarar gördüğü koalisyon dönemleri yeni sistem ile son bulacak. Türkiye bu sistemle çağ atlayacak? dedi.

BU BAŞARI TEŞKİLATLARIN

Kırıkkale´de sivil toplum kuruluşları ve teşkilatının bütün kademeleri ile sürekli istişare edebilen bir İl Teşkilatının görev yaptığı ifade eden Milletvekili Abddullah Öztürk ?İl Başkanımız öncülüğündeki il teşkilatımız halkımızla sürekli bir kaynaşma, sivil toplum kuruluşları ile sürekli bir koordinasyon içerisinde çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde liderine ve partisine gönülden bağlı olan ve gayretli çalışmalarıyla partisini sahiplenen teşkilatların önemi çok fazla hissediliyor. AK Partinin  geride bıraktığı 15 yıllık başarısında bu başarılı teşkilat çalışmalarının ve bu teşkilatlarda gönüllü olarak çalışan teşkilat üyelerinin özverili çalışmaları vardır. AK Parti bu teşkilatlarla daha da büyüyecek, Türkiye´de AK Parti ile daha ileriye gidecek? ifadelerini kullandı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false