Anahtar Kelimeler: Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

Danışma Meclisi toplandı

 

Bir araya geldiler

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanlığı, Haziran Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye´deki  AK Parti teşkilatlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İl Danışma Meclisi Toplantısının  Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen bölümünde, İl Başkanı Mürsel  Akçay teşkilat faaliyetlerini değerlendirirken, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Yeşiloğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven teşkilat faaliyetlerini aktardı.

TEŞEKKÜR TURLARI

Toplantının açılış konuşmasını yapan  AK Parti İl Başkanı Mürsel  Akçay, teşkilat olarak bir an bile durmadıklarını belirterek,  AK Parti kadroları olarak  Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti. Teşkilat olarak bir aylık faaliyetleri değerlendirirken yoğun bir dönem geçirdiklerini dile getiren  Akçay, "Teşkilat performans sisteminde il teşkilatımızın yer aldığı beşinci sıra bunun en büyük örneklerinden birisidir. Ancak teşkilat olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan´ın çizdiği hedefler içerisinde bu çalışmaları yeterli görmüyoruz. 16 Nisan halk oylamasının hemen ardından başladığımız teşekkür ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Biz şu anda hem  Kırıkkale´de hem de  Türkiye´de referandumdan yüzde yüz evet çıkmış kabul ediyoruz. Bu başarı bütün teşkilatlarımızın" dedi.

DAHA İLERİYE GİDECEK

Kırıkkale´de sivil toplum kuruluşları ve teşkilatının bütün kademeleri ile sürekli istişare edebilen bir il teşkilatının görev yaptığı ifade eden  Milletvekili Abddullah Öztürk, "İl başkanımız öncülüğündeki il teşkilatımız halkımızla sürekli bir kaynaşma, sivil toplum kuruluşları ile sürekli bir koordinasyon içerisinde çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde liderine ve partisine gönülden bağlı olan ve gayretli çalışmalarıyla partisini sahiplenen teşkilatların önemi çok fazla hissediliyor.  AK Parti´nin geride bıraktığı 15 yıllık başarısında bu başarılı teşkilat çalışmalarının ve bu teşkilatlarda gönüllü olarak çalışan teşkilat üyelerinin özverili çalışmaları vardır.  AK Parti bu teşkilatlarla daha da büyüyecek,  Türkiye´de  AK Parti ile daha ileriye gidecek" ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇ VAR

Danışma meclisi toplantılarının  AK Parti´nin en fazla önemsediği ve en coşkulu geçen toplantılar olduğunu dile getiren Koordinatör  Halil Özyolcu, " AK Parti kadroları kim var denildiğinde sağına soluna ya da arkasına bakmadan ben varım diyebilen insanlardan oluşmaktadır. Teşkilatlarımızın bu özverileri sayesinde  AK Parti 15 yılda  Türkiye´ye çağ atlattı.  AK Parti siyasetinde tevazu, terbiye ve ahlak vardır.  AK Parti siyasetinde lükse ve kibre itiraz vardır.  AK Parti teşkilatları arasında hiçbir zaman ben meselesi yok her platformda biz meselesi vardır.  Türkiye´nin  AK Parti´ye, Cumhurbaşkanımıza ve milletinin iradesine ihtiyacı vardır.  AK Parti´nin de işini ciddiyet ve disiplinle yapan teşkilatlara ihtiyacı vardır" diye konuştu.

GENİŞ KATILIM OLDU

Toplantıya ayrıca,  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı,  AK Parti İl Başkanı Mürsel  Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Murat  Çaykara,  Kırıkkale Belediye Meclis Başkan Vekili İsmigül Selamoğlu ilçe belediye başkanları, il teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatları ile ilçe teşkilatları katıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli