Anahtar Kelimeler: DEAŞ nefes aldırmadılar

DEAŞ´a nefes aldırmadılar

DEAŞ´a nefes aldırmadılar

DEAŞ´a nefes aldırmadılar

Operasyonlar devam ediyor!

 

 

Terör örgütü DAEŞ´a yönelik etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren güvenlik güçleri, örgüte nefes aldırmayarak operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

 

 

KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

Kırıkkale´de terör örgütü DAEŞ´a yönelik operasyon kapsamında tutuklanan 3 Iraklı´dan M.H.A´nın örgütün Irak´ta 2014 yılında gerçekleştirdiği, yaklaşık bin 700 kişinin kurşuna dizilerek öldürüldüğü "Spyker katliamı"na katıldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin, insanlara büyük acılar yaşatan ve genelde masum sivilleri hedef alarak kan döken terör örgütü DAEŞ´e yönelik yurt içindeki operasyonları kararlılıkla devam ediyor.

 

ÇOK SAYIDA EYLEMİ DE ENGELLENDİ

DAEŞ´la etkin mücadelesini aralıksız sürdüren güvenlik güçleri, yurt içindeki başarılı operasyonlarıyla örgüte nefes aldırmadı. Geçen ay yürütülen operasyonlarda, terör örgütü DAEŞ´e büyük darbe vuruldu. Özellikle sınır hattında alınan önlemler, şafak ve nokta operasyonlarla terör örgütü DAEŞ´e geçit verilmezken, örgüte karşı etkin mücadele örneği sergileniyor. Geçen ay yapılan operasyonlarda örgüte göz açtırmayan güvenlik güçlerince teröristlerin gerçekleştirmeyi planladığı çok sayıda eylemi de engellendi.

 

ŞÜPHELİLERDEN 48´Sİ TUTUKLANDI

Geçen ay gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında terör örgütünün yönetim kadrosundan oldukları belirlenen çok sayıda yabancının da bulunduğu 268 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden çok sayıda mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 48´si tutuklandı.

 

 

 

OPERASYONLAR YAPILDI

Gaziantep´te bir depoya düzenlenen operasyonda çok sayıda silah, fişek ve patlayıcı yapımında kullanılan 5 ton 100 kilogram amonyum nitratın ele geçirilmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 6 zanlı tutuklandı. Kırıkkale´de terör örgütü DAEŞ´a yönelik operasyon kapsamında tutuklanan 3 Iraklı´dan M.H.A´nın örgütün Irak´ta 2014 yılında gerçekleştirdiği, yaklaşık bin 700 kişinin kurşuna dizilerek öldürüldüğü "Spyker katliamı"na katıldığı belirtildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli