Anahtar Kelimeler: Delice halk buluşması

Delice´de halk buluşması

Delice´de halk buluşması

Delice´de halk buluşması

Vatandaşla bir araya geldiler

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Kırıkkale´de ilki gerçekleştirilen Halk Buluşması Delice ilçesinde yapıldı. Kaymakamlıktaki toplantıda vatandaşlar istek ve taleplerini ve sorunlarını yetkililere iletti.

İLÇE İDARECİLERİ KATILDI

İçişleri Bakanlığı ve Kırıkkale Valiliği talimatları doğrultusunda vatandaşlarla doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmak suretiyle istek, öneri ve şikâyetlerini alınıp değerlendirildiği, toplumun farklı kesimlerinin düzenli olarak katılacağı toplantılardan bir olan Halk ve Ekonomik Toplantısı, Kırıkkale´nin Delice İlçe Kaymakamlığı Başkanlığı´nda Belediyesi Toplantı Salonu´nda gerçekleşti. Toplantıya Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Belediye Başkanı Turgut Özdem, daire amirleri ile köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

HER AY YAPILACAK

Toplantının amacıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Nevzat Karkacı, ?Bakanlığımız ve Valiliğimizin talimatları doğrultusunda vatandaşla buluşma adlı toplantılardan olan Halk Toplantısı ve Ekonomik toplantısına katılımdan dolayı teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikâyetleri ve neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişi yapabileceğimiz bu toplantının her ay haftasının dördüncü Pazartesi günleri yapacağız. Bu toplantıların bizler için faydalı olacağını, her geçen toplantıda katılımın daha da fazla olmasını temenni ediyorum? dedi. Daha sonra vatandaşların sorunları ve istekleri dinlendi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false