Anahtar Kelimeler: Delice temizlik hizmeti

Delice´de temizlik hizmeti

Delice´de temizlik hizmeti

Delice´de temizlik hizmeti

Sosyal bir çalışma

Delice Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca uygulanan ?Yaşlı ve Engelli Bakım Projesi? kapsamında bakıma muhtaç 15 haneye hizmet veriliyor.

ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Vakıf Müdürü Özlem Delice´nin verdiği bilgiye göre, proje dâhilinde, temizlik görevlileri vakıfça belirlenen, özellikle bakıma muhtaç olup bakacak kimsesi olmayan bu kişilerin evinde temizlik hizmetini yerine getiriyor. Projenin başarılı bir şekilde sürdürülebilmesi için bizzat kendisinin de projeden faydalanan vatandaşların evlerini sık sık ziyaret edip memnuniyetlerini sorduğunu belirten Vakıf Müdürü Delice,?Proje dâhilinde belirlenen ve hizmet alan evler tarafımızdan ziyaret edilmekte ve proje takibi yerinde yapılmaktadır. Yapılan ziyaretlerde proje haricinde de ihtiyaçları tespit edilmesi halinde durumları değerlendirilmek üzere yeni başvuru alınmaktadır? dedi.

SOSYAL DESTEK SAĞLANIYOR

Delice Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak misyonlarının birey, aile ve toplum refahını arttırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla adil ve arz odaklı bütünsel sosyal politikalar üretmek uygulamak ve izlemek olduğunu ifade eden Vakıf Müdürü Özlem Delice, katılımcı, şeffaf, etkin bir biçimde hizmet sunan ve ülkemizin sosyal yardım politikalarını belirlemede öncü, uzmanlığa dayalı bir kurum olma vizyonuyla hareket ettiklerini kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false