Anahtar Kelimeler: Delice muhteşem park

Delice´ye muhteşem park

Delice´ye muhteşem park

Delice´ye muhteşem park

Özdem´den örnek çalışma

Kırıkkale´nin Delice ilçesine Delice Belediyesi tarafından yaklaşık 45 bin metrekarelik alana yapılan park Kırıkkale´nin gündeminde. Muhteşem park daha şimdiden hafta sonu Kırıkkalelileri Delice´ye çekmeye başladı.

PARK YAPILDI

Delice Belediye Başkanı ilçeye yaptırdığı park ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Delice ilçesine 45 bin metrekarelik alana yapılan muhteşem park sadece Delice´den değil, Kırıkkale´den de büyük ilgi görüyor. Hafta sonları Kırıkkale´den bir çok kişi Delice´ye parkta piknik yapmaya gidiyor. ?İşte park böyle yapılır? dedirten parkın büyüklüğü, alan içindeki donanımları ve tesisleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

ÖZDEM BİLGİ VERDİ

Yapımı tamamlanan park konusunda bilgi veren Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, ?Delice Belediyesi olarak her alanda gerçekleştirdiğimiz atılımlarla ?Örnek Bir İlçe? olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Alt yapıdan eğitime, sağlıktan kültür-sanata her alandaki ihtiyaçları, en iyi imkânların sunulduğu hizmetlerle karşılamaya çalışarak İlçemizi Kırıkkale´nin yükselen değeri haline getirme gayreti ile bir projemizi daha bitirmenin gururu içerisindeyiz.

TAMAMLANDI

İlçemizde vatandaşlarımızın mevlüdünü, sünnetini, düğününü yapabilecekleri, içerisinde, gelin-damat odası, bay-bayan mescidi, WC´si ve mutfağı gibi imkânları olan Açık Hava Düğün Salonu, kapalı alanı, yeşil alanı, kamelyaları, oyun gurupları, yürüyüş parkuru , voleybol sahası ve kapalı halı sahası bulunan Çok Amaçlı Sosyal Tesisimizi Tamamlamış bulunmaktayız? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli