Anahtar Kelimeler: DEMİR EMEKLİLERE MÜJDESİ

DEMİR´DEN, EMEKLİLERE EV MÜJDESİ

DEMİR´DEN, EMEKLİLERE EV MÜJDESİ

DEMİR´DEN, EMEKLİLERE EV MÜJDESİ

Önemli bir gelişme

Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, sosyal medya hesabından emeklilere ucuz konut müjdesi vererek girişimlerin olumlu sonuçlandığını bildirdi.

TOKİ KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

TOKİ, ?İkinci Bahar? projesi ile farklı şehirlerde aşamalı olarak hayata geçirilen konut projelerinden konut sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayırıyor. Ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile de valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin talepleri alınarak yeni konut projelerinin hayata geçiriliyor. 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında 17 ilde inşa edilecek 4.340 konut için emeklilerin ön taleplerini alan ve kura ile hak sahiplerini belirleyen İdare, yoğun talep üzerine 14-31 Mart 2016 tarihlerinde ön taleplerin alınacağı yeni bir kampanya başlatmıştı.

KIRIKKALE´Yİ DE DAHİL ETTİ

Kampanyaya Kırıkkale´nin de dâhil edilmesi Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk girişimlere başlamıştı. Girişimler olumlu sonuç verirken Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir sosyal medya hesabından ?Emeklilerimize ucuz konut yapımı için milli Emlak müdürlüğünden arsa tescili Toki adına yapıldı milletvekili arkadaşlarım Ramazan Can ve Abdullah Öztürk beyle takip ettiğimiz bir konuyu nihayet erdirmenin huzur içindeyiz Kırıkkale´mize hayırlı olsun? ifadelerini kullanarak müjdeyi verdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli