Anahtar Kelimeler: Demir gazetecilere ziyaret

Demir´den gazetecilere ziyaret

Demir´den gazetecilere ziyaret

Demir´den gazetecilere ziyaret

?Güçlü bir evet çıkacak?

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilciliğini ziyaret etti.

ZİYARETTE BULUNDU

Türkiye Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Gültekin Yiğit ile referandum sürecini değerlendiren Mehmet Demir,  Türkiye üzerinde hesap yapanların hesaplarının 16 Nisan´da sandıktan çıkacak güçlü bir evet kararı ile bozulacağını ifade etti. Ziyarette İl Temsilcisi Gültekin Yiğit´e AK parti olarak yürütülen referandum çalışmaları hakkında bilgiler veren Milletvekili Demir, referandum sürecini değerlendirdi. Meclisin tatile girmesi ile birlikte Kırıkkale´de gece gündüz demeden referandum için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Mehmet Demir, "15 yıldır istikrar ve güven isteğini ortaya koyarak AK Parti´yi iktidar yapan halkımızın 16 Nisan´da da doğru kararı vereceğine inanıyorum" dedi.

KAMPANYAYI ANLATTI

Kasıtlı olarak muhalefetin hedef saptırmaya çalıştığını ifade eden Milletvekili Demir "18 Madde meclisten geçerken milletin iradesine gem vurmaya çalışan vesayet taraftarları şimdide medyalarda söyledikleri yalanlarla insanların akıllarını karıştırmaya çalışıyor. Bu sistem Türkiye´ye güven ve istikrar getirecektir.  Türkiye´nin güven ve istikrar içerisinde olmasından rahatsız olanlar bugün meydanlarda hayır kampanyası yürütmektedir" şeklinde konuştu.

BİZİ BÖLMEK İSTİYORLAR

AK Parti Milletvekili Mehmet Demir, "Şuanda bizi coğrafyamızdaki devletlere baktığımız zaman biz hala büyük devlet, güçlü devlet olarak varız ve onlarda öyle görüyor ve bizim gücümüzden, varlığımızdan rahatsız oluyorlar.  Avrupa birliğine de  Almanya´dan sonra en büyük devlet olmamızdan dolayı bizi oraya da almıyor, şimdi de ülkemizin bir parçasını bölerek bizi parçalamak istiyorlar. Şimdiki halimizle bunlara büyük lokma geliyoruz, potansiyelimizle biz bunların boğazına duruyoruz. Onun için bizi parçalayarak küçültmek istiyorlar. Yani zayıf yönetimlerle bizi güçten düşürmek istiyorlar. Biz bu oyunu görüyoruz, güçlü bir şekilde koalisyonsuz şekilde, dirayetli şekilde bu ülke yönetilsin istiyoruz. Hiç kimse şunu zannetmesin ki bu sistem ne AK Parti için çıkıyor ne  Recep Tayyip Erdoğan için çıkıyor. Bu sistem Türkiye´de istikrar ve güvenin sürekli hakim olması için çıkarılmak isteniyor" ifadelerini kullandı. Türkiye Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Gültekin Yiğit´de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Demir´e referandum çalışmalarında başarılar diledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false