Demokrasi için meydanda buluştular

Demokrasi için meydanda buluştular

Demokrasi için meydanda buluştular

 

?Bu duruştan asla vazgeçmeyeceğiz?

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Kırıkkale protokolü ve çok sayıda vatandaş demokrasi yürüyüşü ve nöbeti tuttu. Meydanda buluşan binlerce kişi demokrasi sloganları attı.

DEMOKRASİ PROGRAMI

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Kırıkkale protokolü ve çok sayıda vatandaş demokrasi yürüyüşü ve nöbeti tuttu. Meydanda buluşan binlerce kişi demokrasi sloganları attı. Hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle akşam gerçekleştirilen programa katılım ve ilgi yüksek oldu. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, askeri erkan, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Milletvekili Halil Öztürk, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş hem demokrasi yürüyüşü ve hem de meydandaki programa iştirak etti.

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

Zafer Caddesi´nden başlayan yürüyüşle start alan program, Meydanda son buldu. Meydanda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın İstanbul´da gerçekleştirdiği demokrasi mitingi canlı olarak izlendi. Meydanda ayrıca Mehter Takımı marşlar çaldı. Vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile demokrasi ve milli irade vurgusu içeren sloganlar attı. Programla ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ne ruhunu veren büyük buluşma için bir kez daha Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda tüm hemşehrilerimizle aynı gök kubbenin altında toplandık. Vatanımız ve Bayrağımız için bu duruştan asla vazgeçmeyeceğiz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false