?Demokrasiye yapılan kalkışmadır?

?Demokrasiye yapılan kalkışmadır?

?Demokrasiye yapılan kalkışmadır?

Şahin tepki gösterdi

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Şahin, ?15 Temmuz 2016 tarihinde Ülkemiz bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı.

HESAP VERMELİDİR

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Darbe girişimini, darbecileri şiddetle lanetliyoruz. 15 Temmuz darbe girişiminde tanklar, savaş uçakları, helikopterler ile Meclise, devlet kurumlarına ve halkın üzerine ateş açılmış, 249 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Darbeciler tarafında yaşamını yitiren yurttaşlarımızı saygıyla anıyoruz. Darbe girişiminin yıl dönümü vesilesiyle bir kez daha darbe girişimini şiddetle kınıyor, tüm sorumluların açığa çıkarılarak yargı önünde hesap vermesini istiyoruz.?

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

?Konfederasyonumuz tüm sendikalarıyla, bir bütün olarak üyeleriyle birlikte 15 Temmuz darbe girişimi karşısında daha ilk gün net bir tutum almış, bedeli ne olursa olsun her tür darbeye karşı olduğumuzu, karşı bir duruş sergileyeceğimizi, temel hak ve özgürlükleri kim çiğnerse çiğnesin onlara karşı bir mücadele içerisinde olacağımızı belirtmiştir? dedi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false