Destek programı 4 bin 70 aileye ulaştı

Destek programı 4 bin 70 aileye ulaştı

Destek programı 4 bin 70 aileye ulaştı

Destek hizmeti sürüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehirlerde yürütülen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında Kırıkkale´de 4 bin 70 aileye destek hizmeti verildi.

DESTEK ÇALIŞMASI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından şehirlerde yürütülen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında    Kırıkkale´de 4 bin 70 aileye destek hizmeti verildi. Sosyal yardım ve sosyal hizmetlere ihtiyaç duyan ailelere gerekli hizmetlerin yerinde verilebilmesi bilgi eksikliği nedeniyle kamu hizmetlerinden habersiz olan ihtiyaç sahibi aileleri ve bireyleri haberdar etmek amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından geliştirilen ASDEP kapsamında Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

VATANDAŞA HİZMET
ASDEP kapsamında Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce oluşturulan 5 kişilik ekip, bilgi eksikliği nedeniyle kamu hizmetlerinden habersiz olan ihtiyaç sahibi aileleri ve bireyleri sosyal hizmetle buluşturmak için şehirdeki mahallelerde sokak sokak dolaşıyor. ASDEP ekibince bugüne kadar toplamda 4070 aile ziyareti gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görev alanına giren sosyal ve ekonomik hizmetlerin yanında tüm kurumların sunduğu hizmetleri konusunda ailelere rehberlik yapan ekip devletin diğer hizmet kollarını da vatandaşla buluşturuyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false