Anahtar Kelimeler: Devir teslim töreni yapıldı

Devir teslim töreni yapıldı

Devir teslim töreni yapıldı

Devir teslim töreni yapıldı

 

Dağdelen görevi devraldı

 

?Önceliğimiz Allah rızası?

 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Nuh Dağdelen, görevi Mürsel Akçay´dan devraldı.

 

TÖREN YAPILDI

AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. AK Parti  Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Nuh Dağdelen, görevi Mürsel  Akçay´dan devraldı. AK Parti  Kırklareli Millletvekili  Ramazan Can, törende yaptığı konuşmada,  AK Parti´nin zaman zaman değişime gittiğini belirterek, kişinin imtihanın değiştikten sonra başladığını söyledi. AK Parti´nin samimiyet ve ahde vefanın test edildiği önemli merkezlerden birisi olduğunu ifade eden Can, şöyle konuştu:

 

MHP HAVZASI ÖNEMLİ

"Bütün AK Partili ve Kırıkkaleliler olarak Nuh Başkan´ın etrafında kentleneceğiz ve daha ileriye gideceğiz. Hep birlikte hedefimizi yükseltmek durumundayız. Yüzde 50 çok büyük bir hedef.  Türkiye genelinde yüzde 50´yi bulmamız için  Kırıkkale´de yüzde 70 oy almalıyız.  Kırıkkale milliyetçi ve muhafazakar seçmenin çok yüksek oranda olduğu bir il.  AK Parti ve  MHP seçmeni arasında  Kırıkkale´de sosyolojik olarak hiçbir fark yoktur. Bizim bu havzayı iyi değerlendirmemiz lazım. Bizim kimseyi ötekileştirmeye hakkımız yok.

 

SİNERJİYİ HEBA ETMEYELİM

Nuh Dağdelen çok zor bir dönemde il başkanı oldu. Allah yardımcısı olsun. Hep birlikte bu bağımsızlık mücadelesine devam ederken kısır ve siyasi çekişmeleri bir tarafa itmek durumundayız. Bugün  MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli, milli ve yerli duruş sergilediği için Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan´a destek veriyor. Bu memleketin bağımsızlığı ve bekası için destek verirken biz burada parti içerisindeki çekişmelere, bu sinerjiyi heba edemeyiz."

 

DAĞDELEN MESAJ VERDİ

İl Başkanlığına atanan Dağdelen de 2009 yılında il başkanlığı görevinden ayrıldığını ve aradan 8 yıl geçtiğini belirterek, Allah´ın bu görevi tekrar nasip ettiğini aktardı. Kendilerine güvenenleri mahçup etmeden bu bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade eden Dağdelen, "Bizim için Allah rızası önceliklidir. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Herkesin duasını almaya talibiz. Çok büyük sevapları işlemeye talip olduk. İnşallah bu dünyanın yanında öbür dünyayı da kazanmanın gayreti içerisinde olacağız. İnanmış olduğumuz değerleri en üst seviyeye taşıyacağız." diye konuştu.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Eski İl Başkanı Mürsel  Akçay ise 2014 yılında aldığı bayrağı Nuh Dağdelen´e devrettiğini dile getirerek,  AK Parti davasının çok önemli ve vazgeçilmez olduğunu kaydetti. Törene üç milletvekili, tüm belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı gözlendi. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false