Devlet vatandaşların yarasını sarıyor

Devlet vatandaşların yarasını sarıyor

Devlet vatandaşların yarasını sarıyor

 

20 ailenin evine bakım yapıldı

Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 20 ihtiyaç sahibi ailenin ev tadilatı gerçekleştirilecek.

KAYNAK TAHSİSİ YAPILDI

Keskin Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı tarafından evlerin fiziki durumu kötü olan ailelerin evlerin tamiratı devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerin ev tamiratı gerçekleştirmesi için talep edilen kaynak Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilerek olup kaynak tahsisi yapıldı. Vakıf Müdürü Şenel Gökay; ?Proje kapsamında 20 evin tamiratının yapılması kabul olmuş ve bunlardan 10 evin tamiratı bitmiştir. 1 evin çatısının yapıldı, 6 evin mutfağı yenilendi, 3 evin ise dış sıva, balkon tamiratları yapılarak vatandaşlara teslim edildiğini. İmkânlar dâhilinde çalışmalarımız devam edecek? dedi.

EN ÖNEMLİ YERİ EVİDİR

Kaymakam Muammer Köken, ?Bir aile için en önemli yeri evidir. İlçemizde hala evinde mutfağı, lavabosu, çatısı olmayan evler mevcut. Asgari düzeyde insan onuruna yakışır bir evde hayat sürmeleri için devletimizin verdiği kaynağı bu ailelere harcamaktayız. Aile mutlu ise toplumda mutludur. İnşallah çalışmalarımız hızlı şekilde devam edecektir? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli