?Devletin kapısı halka daima açık?

?Devletin kapısı halka daima açık?

?Devletin kapısı halka daima açık?

 

Halk Günü yapıldı

 

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının 11´incisi vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında Valilik Konferans Salonunda yapıldı.

 

HALK GÜNÜ TOPLANTISI

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için düzenlenen ve her ayın ilk Çarşamba günü gerçekleştirilen halk günü toplantısına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla vatandaşlar katıldı.

 

HALKLA BULUŞMA SAĞLANIYOR

Bu tür toplantıların önemine işaret eden Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi. Vali Haktankaçmaz, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false