Dikmen'den Çakırca'ya destek

Dikmen

Dikmen'den Çakırca'ya destek

Köylere ziyaretler sürüyor

CHP Milletvekili Adayı Murat Çakırca Dikmen köylü Muhtarı Mehmet Doğan ve azalarının davetlisi olarak Dikmen'deki yemeğe katıldı. Köylülerin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yemek sonunda yağışların iyi olması nedeniyle şükür duası edildi. Çakırca köylülerden destek istedi.

Köylülere destek olunacak

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca Dikmen köylülerinin geleneksel bahar pikniğine katıldı. Muhtar Mehmet Doğan ve azalarının davetlisi olarak Dikmen köyüne gelen Çakırca beraberinde İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer köylülerin hazırladığı kır yemeğinde bir araya geldi. Kürtoluğu mevkiindeki yemek öncesinde Köylülerle sohbet eden Çakırca CHP iktidarında köylüye mazotun 1,5 lira seviyesinde verileceğini söyledi. Çakırca köylünün uygulanan tarım politikaları ile yoksullaştırıldığını da belerterek köylüye hak ettiği tüm desteğin sağlanacağını kaydetti

Dikmen CHP diyecek

Yemekten sonrasında imamın duasına eşlik eden Murat Çakırca ve beraberindekiler köylülerin isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirdiler. Köylüler köyün öncelikle yol sorununun bir türlü çözülmediğini söylediler. Başka illerde asfaltsız köy yolu kalmamışken Kırıkkale'nin Dikmen gibi çok sayıda köyünün hala toprak olduğunu belirten köylüler yıllar önce yapılan kumlamanın ardından buraya bir daha gelinmediğini ileri sürdüler. Ayrıca köylüler köyün ortak kanalizasyon şebekesinin de sel nedeniyle yıkıldığını ve köyün kanalizasyon şebekesinin olmadığını da belirterek sıra şimdi kendilerinde olduğunu söylediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false