Anahtar Kelimeler: Dinamik Valimiz

Dinamik bir Valimiz var

Dinamik bir Valimiz var

Dinamik bir Valimiz var

Kırıkkale için büyük adımlar atıyor

Kırıkkale, uzun bir aradan sonra ilk kez dinamik bir Vali ile karşılaştı. Kırıkkale´nin yeni Valisi Yunus Sezer, gerek sosyal yapısı ve gerekse projeci kimliği ile kısa sürede herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

MÜDÜRLERİ ÇALIŞTIRIYOR

Bir süre önce Kırıkkale´ye Vali olarak atanan Yunus Sezer dinamik bir isim olarak dikkat çekti. Kısa sürede bir çok proje hazırlatan Vali Sezer, adından ?Projeci Vali? olarak söz ettirecek gibi görünüyor. Hemen herkes ?Uzun bir aradan sonra Kırıkkale´ye ilk kez dinamik bir isim Vali olarak geldi? yorumunda bulunuyor. Vali Sezer, gelir gelmez şehirle ilgili durum konusunda bilgi aldı, ilin sahip olduğu kaynaklar ve bunların nasıl değerlendirileceği, nasıl katma değer elde edileceği konusunda tüm il müdürlerini çalıştırmaya başladı.

PROJELER HAZIRLATIYOR

Çeşnigir Köprüsü ve Kanyonu ile ilgili çalışma başlatan Vali Sezer, bunun yanında ilin sahip olduğu yer altı ve yer üstü kaynakların en iyi şekilde değerlendirilmesi bakımından da çalışmalar başlattı. Yıllardır şehre gelmesi yılan hikayesine dönen Müze için bile çalışma başlattı ve Müzenin bir an önce şehir merkezine taşınması için start verdi. Bununla beraber daha bir çok çalışma yürütülmesini sağlayan Vali Sezer´in şu anda en az 40 adet çalışmaya start verdiği ve ileriki günlerde bu konuda kamuoyunu bilgilendireceği öğrenildi.

SIRADAN BİR KIRIKKALELİ GİBİ

Öte yandan sosyal yapısı ile de dikkat çeken Vali Sezer sıradan bir Kırıkkaleli gibi hareket ederek sık sık vatandaşların arasına karışıyor. O´nu kimi zaman esnaf ziyaretinde bir esnaf gibi, kimi zaman da pazarda sokakta sıradan bir vatandaş gibi görmeye alışmamız gerekiyor. Kırıkkaleliler Vali Sezer´i kendilerinden biri olarak görmeye başladılar bile. Sık sık kulislerde Vali Sezer ile ilgili çok pozitif ve olumlu yorumlar yapıldığı, Kırıkkale´ye yakışan bir tavır içinde olduğu belirtiliyor.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false