Anahtar Kelimeler: Doğruysa eğer büyük skandal

Doğruysa eğer büyük skandal!

Doğruysa eğer büyük skandal!

Doğruysa eğer büyük skandal!

Doktorlar ne yapıyor?

Kırıkkale´de iddiaya göre devlete ait bazı hastanelerde doktorların mahkeme kararı ile yaşlarını küçültüp emeklilik sürelerini geciktirerek çalışmaya devam ettikleri öne sürülüyor.

DİKKAT ÇEKİCİ İDDİALAR!

Kırıkkale´de devlete ait bazı hastanelerde iddiaya göre büyük bir skandal yaşanıyor. Doğruluğu teyit edilemeyen ancak ısrarla iddia edilen bir konu herkesin dilinde. Doğruysa eğer büyük bir skandal olduğu öne sürülen iddiaya göre devletteki bazı doktorların mahkeme kararı ile yaşlarını küçültüp emeklilik sürelerini geciktirdiği ve çalışmaya devam ettiği konuşuluyor. Büyük miktarda para kazanan kimi yaşlı doktorların para kazanmaya devam etmek için mahkeme kararı ile gerekçe göstererek yaşlarını küçülttüğü ileri sürülüyor. Bu sayede çalışmaya devam eden doktorların büyük bir skandala imza attığı ifade ediliyor.

HERKESİN BİLGİSİ VAR MI?

Yaş küçülterek çalışmaya devam etme durumunun mümkün olup olmadığı bilinmiyor ama bu konuda ısrarlı iddialar var. Şehirde herkesin tanıdığı bazı doktorların bu bahse geçen durumda devlet hastanelerinde çalıştıkları konuşuluyor. Bu konunun araştırılması istenirken, basit bir soruşturma ile bunun ortaya çıkarılabileceği de söyleniyor. Bahsedilen konudan hastane yöneticilerinin de haberdar olduğu ve hiçbir şey yapmadıkları, Kamu Hastaneleri Birliği´nin de olayı görmezden geldiği öne sürülüyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false