Anahtar Kelimeler: Dönme seminerde buluşturdu

Dönme seminerde buluşturdu

Dönme seminerde buluşturdu

Dönme seminerde buluşturdu

 

Vali, Başkan ve Meclis Üyeleri katıldı

Başkanlığını Kırıkkaleli hemşehrimiz, Bahşılı eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez´in yaptığı Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Kızılcahamam Swiss Otelde düzenlediği 388. eğitim seminerine katılım yüksek oldu.

SEMİNERE KATILDILAR

Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı ve Meclis Üyelerinin de katıldığı seminer Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından da onurlandırıldı. Vali onuruna sadece Kırıkkale Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyelerine ayrı bir salonda yemek verdi. Yemekten sonra bir konuşma yapan MİHDER Genel Başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz, Bahşılı eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, ?Sayın Valim, değeli Belediye Başkanım ve muhterem meclis üyeleri, sayın valimizin seminerimizi onurlandırması bizi fevkalade memnun etmiştir.

YEŞİL VADİ TEŞEKKÜRÜ

Sayın Valimin ve belediye başkanımın Kırıkkale´ye verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Hele hele 25 yıllık hayalim olan Yeşil Vadi Projesi ve animasyonu beni çok duygulandırmıştır. Bacasız fabrika olan turizmden Kırıkkale´nin de nasibini alabilmesi için bu projeye sahip çıkıp desteklememiz her Kırıkkalelinin asli görevidir. Emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum? dedi

MEHMET BEY TÜCREBELİ BİR İSİM

Vali Ali Kolat ise ?Organizasyonunuz çok güzel olmuş tebrik ediyorum. Mahalli idarelerde sayın Dönmez engin tecrübelere sahip bir kişidir. Teşekkür ediyorum? dedi. Kırıkkale Başkanı  Mehmet Saygılı da teşekkür etti. Programda Kırıkkalemizin şehidine Fatiha okundu, seminere katılanlar Şehit cenazesine katılmak üzere ayrıldılar. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli