Anahtar Kelimeler: Yiğit kadroya dahil oldu

Dr. Yiğit´de kadroya dahil oldu

Dr. Yiğit´de kadroya dahil oldu

Dr. Yiğit´de kadroya dahil oldu

Yaşam´a bir hekim daha katıldı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi´nin kadrosu güçlenmeye devam ediyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Kadroya dahil olan Dr. Alparslan Yiğit Acil Servis Polikliniği´nde görev yapacak.

DR. YİĞİT GÖREVE BAŞLADI

Yaşam Hastanesi´nin kadrosu yeni hekimlerle güçleniyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Yaşam Hastanesi kadrosuna dahil olan Dr. Alparslan Yiğit Acil Servis Polikliniği´nde görev yapacak. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun olan Dr. Alparslan Yiğit, 1975 Samsun Bafra doğumlu. Daha önce Hilal Hastanesi, Ankara 29 Mayıs Hastanesi ve İstanbul Sarıgazi Bölge Hastanesi´nde görev yapan Dr. Yiğit, Pazartesi gününden itibaren Yaşam Hastanesi´nin Acil Servis Polikliniği´nde görev yapmaya başladı.

4 HEKİM GÖREV YAPACAK

Kırıkkale´de olmaktan ve Yaşam Hastanesi´nde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Dr. Yiğit, ?Kırıkkale daha önce görev yaptığım bir yer. Burayı tanıyor ve biliyorum. Yaşam Hastanesi de tanıdık bir yer. Bundan sonra hastalarımızla Kırıkkale´de ve Yaşam Hastanesi´nde ilgilenmeyi sürdüreceğiz? dedi. Yaşam Hastanesi Acil Servis Polikliniği 4 hekimle sağlık hizmetlerini sürdürecek. Acil Servis´te Dr. Yaşar Peker, Dr. Çiğdem Karaer, Dr. Ravshan Abdullayev ve Dr. Alparslan Yiğit görev yapacak.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli