Dünyanın en önemli yardım kuruluşuyuz

Dünyanın en önemli yardım kuruluşuyuz

Dünyanın en önemli yardım kuruluşuyuz

 

KAPLANHAN YENİDEN BAŞKAN

Türk Kızılay´ı Kırıkkale Şubesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Cengizhan Kaplan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kaplanhan yaptığı teşekkür konuşmasında Kızılay´ın ülkemizde ve dünyada en önemli yardım kuruluşu olduğunu söyledi.

KAPLANHAN GÜVEN TAZELEDİ

Türk Kızılay´ı Kırıkkale Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı şube binasında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri ve bazı Kızılay gönüllülerinin katıldığı genel kurulun açılış konuşmasından sonra şubenin 3 yıllık faaliyet raporu okundu. Yaklaşık 1000 aileye gıda yardımının yapıldığı kaydedilen raporda ayrıca giysi, battaniye ve kırtasiye gibi çeşitli yardımların yapıldığı ifade edildi. Faaliyet raporunun sunumundan sonra yapılan seçimde tek aday Cengizhan Kaplanhan üyelerin tümünün oyunu alarak yeniden şube başkanlığına seçildi.

DÜNYANIN EN BAŞARILI KURUMU

Kızılay Kırıkkale Şubesi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığına seçilen Cengizhan Kaplanhan yaptığı teşekkür konuşmasında Kızılay´ın ülkemiz ve dünya da en saygın ve en başarılı yardım kuruluşu olduğunu söyledi.  Kaplanhan hiç kuşkusuz ki bu başarıda Kızılay´ın olmazsa olmazı şubelerin çok önemli payı olduğunu belirterek sürekli kendini yenileyen Kızılay´ın önümüzdeki dönemlerde daha da büyüyerek alanında adından söz ettirmeyi sürdüreceğini kaydetti.

TÜRK BAYRAĞI İLE KIZILAY

Kaplanhan Türk Kızılayı ile Türk Bayrağının yan yana dalgalanmasında Türk Kızılayı´na gönüllü olarak gönüllük esasına dayalı yardımlarını esirgemeyenlerin katkısının çok büyük olduğunu bildirdi. Kaplanhan Kırıkkale şubesi olarak ta Kırıkkale´de faaliyetlerini kesintisiz sürdürdüklerini söyledi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli