?Dünya´ya Kırıkkale´den açılacağız?

?Dünya´ya Kırıkkale´den açılacağız?

?Dünya´ya Kırıkkale´den açılacağız?

Güzel bir gelişme?

?Hayallerimizi Gerçekleştiriyoruz´ sloganı ile yola çıkan ve ilk üretim tesisini Anadolu şehri olan Kırıkkale´de kuran Armando Chocolate, dünyaya Kırıkkale´den açılmayı hedefliyor.

ÇİKOLATA TESİSİ

Tamamen doğal 15 çeşit çikolatanın üretildiği tesisin ürünleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının her türlü testlerinden başarıyla geçti. Günlük 1 ton üretim kapasitesi olan ve üretime başlayan tesisin resmi açılışının önümüzdeki günlerde olması bekleniyor. Kırıkkale ile Balışeyh ilçesi arasında eski Mustafa Özbek Dinlenme Tesisleri olarak yapılan binaları devralan Armando Chocolate harabe binayı son derece modern bir hale getirdi. 2 kattan oluşan ve 2 bin 850 m2´lik kapalı alandan oluşan çikolata fabrikasında satış salonu, konukların dinlenebilecekleri park ve gezi alanları oluşturulmuş durumda. Tesisi gezdirerek çalışmaları hakkında bilgiler veren Armando Chocolate Üretim ve Satış Direktörü Ümit Sevdi, tesiste üretimin başladığını, günlük 1 ton üretim kapasitesi bulunduğunu söyledi.

BAŞARIYLA GEÇTİ

Tesiste tamamen doğal, saf çikolata üretimi yapıldığına vurgu yapan Sevdi, tesiste üretilen çikolatanın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ekiplerinin yaptığı testlerden başarıyla geçtiğini, insan sağlığına 256 çeşit yararının bulunduğunun tespit edildiğini söyledi. Tesisin üretime geçmesinin ardından ihracatın başladığını belirten Sevdi, Dünya´ya Kırıkkale´den açılacaklarına dikkat çekti. Tesisin istihdama da katkı sunduğuna vurgu yapan Sevdi, Armando Chocolate´nin 200 kişiye istihdam imkanı sağlayacağını kaydetti.

ÇİKOLATA SEVERLERİN ADRESİ

Sevdi ?Gerçek çikolatayı aynı tat ve kalitede ulusal ve uluslararası çikolata severlere büyük zevkle sunan Armando Chocolate, ilk Konsept Mağaza´sını 2015 yılında açmıştır. Türkiye´nin ve dünyanın farklı noktalarına ulaşmak için amaçlanan zincirin bu ilk halkasıdır. Türkiye´de Premium çikolatacılığın yeni lezzetler ile hedeflenen noktalara getirilebilmesi için Armando Chocolate Franchising uygulamasını her geçen gün arttırmayı hedeflemektedir. Çikolata kültürünü mevsim aranmaksızın vazgeçilmez hale getiren Armando Chocolate, cafelerle yeni alışkanlıkların doğmasını da sağlar .Çikolata yanında, pasta, börek, salep ve birçok çeşitli içecekleri ve çeşitli zengin menüleri ile Armando Chocolate  sunum zenginliğini, farklı taleplere cevap verir hale getirdi? diye konuştu.

TECRÜBE VE PROFESYONEL İŞ

Firmanın "Hayallerimizi Gerçekleştiriyoruz" sloganı ile çıktığı yolda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken Armando Chocolate Üretim ve Satış Direktörü Ümit Sevdi ?Soluksuz yolumuzda klasikleşmiş lezzetlerin yanı sıra her geçen gün artan ürün çeşidi ile müşteri istek ve beklentilerinin ilerisinde olmayı kendimize misyon edindik. İnsanların yaşamlarındaki birçok özel ana eşlik ederek unutulmaz lezzet anıları arasında yer almak istiyoruz. Armando Chocolate, Modern üretim sistemlerini bilgi, tecrübe ve profesyonel iş gücü ile birleştirerek üretilen kaliteli, lezzetli ürünlerle ulusal ve uluslararası platformda çikolata sektöründe güvenilir, sevilen, örnek bir marka olmayı kendisine vizyon edindi? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false