Eğitim yatırımları sürüyor

Eğitim yatırımları sürüyor

Eğitim yatırımları sürüyor

Yatırımlara inceleme

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, ilimizdeki eğitim yatırımlarının son durumlarını yerinde inceledi, tadilat görecek bazı okulları ziyaret etti.

VALİ İNCELEME YAPTI

İl merkezinde bulunan Özel Eğitim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Kale Ortaokulu ile Yahşihan İlçesinde bulunan Yahşihan Meslek Lisesi ve Yahşihan Ortaokulu inşaatlarında incelemeler yapan Vali Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´den ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TALİMATI VERDİ

Yapımı tamamlanma aşamasına gelen okullarda öğrencilerin daha kaliteli eğitime kavuşacağını belirten Vali Haktankaçmaz, inşaatların süresi içerisinde tamamlanarak teslim edilmesini istedi.Daha sonra Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nde de incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz,  özel eğitim merkezleri ile tadilat gereken okullarda gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi.

BİLGİLER ALDI

Etiler Mahallesinde aracını durdurarak Etiler Mahalle Muhtarlığını da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Muhtar Mehmet Kılıçaslan ile bir süre sohbet etti, ardından muhtarlık bürosu bitişiğindeki bayan terzisini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.Lise tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce dokuz adet ortaokul´ da ve bunun yanı sıra Podium Alışveriş Merkezi´nde de kurulan ve Rehber Öğretmen ve öğrencilerden oluşan ? Merkezi Sınav Sistemi Tercih Danışmanlığı Komisyonu´ standını da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli