Anahtar Kelimeler: Emekli konut sahibi olacak

Emekli, konut sahibi olacak

Emekli, konut sahibi olacak

Emekli, konut sahibi olacak

Emeklileri bilgilendirdiler

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesi yönetiminin çaba ve gayreti sonucu tamamı emeklilere yönelik 927 konutluk TOKİ inşaatı için ilk adım atıldı. Çalışmalar sürerken dernek tarafından tüm emeklilerin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2 ADET CAMİ, 1 OKUL, 3 AVM

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Türkiye Emekliler Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin, geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve çalışması devam eden 927 konutluk TOKİ hakkında emeklileri bilgilendirdiler. 927 konutun bulunacağı sahada ayrıca 2 adet cami, 3 alışveriş merkezi ve bir de okul bulunacak. Ayrıca sosyal tesisler park ve benzeri alanlar da aynı bölgede yer alacak.

TÜM AŞAMALAR TAMAMLANDI

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin yaklaşık iki yıl önce genel merkez tarafından başlatılan ve altın proje olarak tanımlanan emekliye düşük taksitlerle ev projesinde tüm aşamaların tamamlandığını söyledi. Aytekin, Kırıkkale Belediyesinin tahsis ettiği arazi üzerindeki tüm pürüzlerin kaldırıldığını belirterek ihale aşamasına gelindiğini ihaleden sonra ilk kazmanın bu yıl içinde vurulmasını beklediklerini kaydetti.

2 CAMİ, 1 OKUL, 928 KONUT OLACAK

Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin, ?Emeklilerimize yönelik yapılacak olan TOKİ bizleri son derece mutlu etmiştir. Buradan sizlere yardımcı olan milletvekillerimize, valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çullu-Karşıyaka Mahallesine yapılması planlanan 928 konutluk TOKİ´nin ihalesinin yapılmasından sonra en kısa sürede temel atılacak. Burada 2 camii, 1 okul ve 928 konut olacak? dedi.

ŞU ANA KADAR TALEP 3 BİN CİVARINDA

Projeden konut sahibi olmayan ve gelir seviyesi hükümet tarafından belirlenmiş şartlara uyan emeklilerin yararlanacağını belirten TÜED Kırıkkale Şubesi Başkanı Zekeriya Aytekin, talebin yaklaşık 3 bin civarında olduğunu dile getirdi. Aytekin, bu kapsamda önemli çalışmaların yapıldığını ve TOKİ´nin ihale ve yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇABA VE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Emeklilerin sorunlarının giderilmesi amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Milletvekili Mehmet Demir, ?Kırıkkale´de 50 bin civarında emeklimiz var. Ailelerini de göz önünde bulundurursak yaklaşık 100 bin insan ediyor. Yıllardır emeklilerimizin beklemiş olduğu bu TOKİ hayalini gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. TBMM´de Kırıkkaleli vekiller olarak elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Bütün emeklilerimize hayırlı olsun? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli