Anahtar Kelimeler: Emeklileri ziyaret ettiler

Emeklileri ziyaret ettiler

Emeklileri ziyaret ettiler

Emeklileri ziyaret ettiler

Emeklilere TOKİ çalışması anlatıldı

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk ile İl Başkanı Mürsel Akçay, Türkiye Emekliler Cemiyeti Kırıkkale Şubesini ziyaret etti.

EMEKLİLERE ZİYARET

Ziyarette, emeklilerle yakından ilgilenen milletvekilleri, Şube Başkanı Zeki Aytekin´den emeklilerin talep ve isteklerini aldı. Milletvekili Can, burada yaptığı konuşmada, emekliler cemiyetinin yoğun talepleri üzerine TOKİ ile yapılan görüşmeler neticesinde arsa tahsisinin yapıldığını söyledi. Yuva Mahallesi´nde yapılması planlanan TOKİ konutlarıyla emeklilere içerisinde sosyal alanları, parkları olan büyük bir projelerin olacağını ifade eden Can, "Bu konutların yapımının tamamlanmasıyla hem emeklilerimizin büyük bir sorunu çözülecek hem de şehrimizin atıl kalan bir bölgesi bu durumundan kurtulacak.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Emeklilerimizle ilgili hükümetimiz tarafından yapılan birçok iyileştirme çalışması 15 Temmuz süreci nedeniyle gecikmeye uğradı. Hükümetimiz tarafından emeklilerimiz için yapılan iyileştirme çalışmaları var. 15 Temmuz süreciyle bazı kanunlaştırmalarda gecikmeler yaşandı. Meclisimiz bu gecikmeleri gidermek için yoğun tempoyla çalışmaya devam edecek." diye konuştu. Milletvekilleri Can, Öztürk ve Demir ile İl Başkanı Akçay daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli´yi ziyaret etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false