Emekliye ucuz konut hayali gerçek oluyor

Emekliye ucuz konut  hayali gerçek oluyor

Emekliye ucuz konut hayali gerçek oluyor

Emekliler umutla bekliyor

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin yaklaşık iki yıldan bu yana sürdürdükleri mücadelede sona gelindiğini söyledi. Aytekin düşük taksitli konut konusunda tüm aşamaların tamamlandığını belirterek ?TOKİ ilk kazmayı bu yıl vurulacak? dedi.

TÜM AŞAMALAR TAMAMLANDI

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin yaklaşık iki yıl önce genel merkez tarafından başlatılan ve altın proje olarak tanımlanan emekliye düşük taksitlerle ev projesinde tüm aşamaların tamamlandığını söyledi. Aytekin, Kırıkkale Belediyesinin tahsis ettiği arazi üzerindeki tüm pürüzlerin kaldırıldığını belirterek ihale aşamasına gelindiğini ihaleden sonra ilk kazmanın bu yıl içinde vurulmasını beklediklerini kaydetti.

928 KONUT OLACAK

Dernek başkanı Zekeriya Aytekin ?Emeklilerimize yönelik yapılacak olan TOKİ bizleri son derece mutlu etmiştir. Buradan sizlere yardımcı olan milletvekillerimize, valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çullu-Karşıyaka Mahallesine yapılması planlanan 928 konutluk TOKİ´nin ihalesinin yapılmasından sonra en kısa sürede temel atılacak. Burada 2 camii, 1 okul ve 928 konut olacak? dedi.

TOKİ ÇALIŞMASI

Aytekin, emeklileri ev sahibi yapmak amacıyla Çullu-Karşıyaka civarına kurulacak olan TOKİ´nin temelinin yapılacak çalışmalar sonrası atılacağını ifade etti. Aytekin, ?Derneğimiz Yönetim Kurulu Kırıkkale Valisi ve Belediye Başkanımızla görüşme sonucunda emeklilerimiz daha da umutlanmıştır. 124 dönüm arazi üzerine yapılacak olan TOKİ, emeklilerimizin ev sahibi olmasına olanak sağlayacaktır, İhaleden sonra TOKİ kayıt işlemlerini yapacak ve inşaatlar tamamlandıktan sonra hak sahipleri kurayla belirlenecek? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli