Anahtar Kelimeler: Emniyet anlamlı iftar

Emniyet´ten anlamlı iftar

Emniyet´ten anlamlı iftar

Emniyet´ten anlamlı iftar

Şehit yakınları ve Gazileri buluşturdu

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verildi.

İFTAR DÜZENLENDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verildi. Kırıkkale Valisi Mehmet  İlker Haktankaçmaz, polis evinde düzenlenen iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek, bir süre sohbet etti. Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

"Bugün ramazan ayının en mutlu günlerini yaşıyoruz. İbadetlerimizi gücümüzün yettiği kadar ibadetlerimizi yapıyoruz. Sizler bizlere en kutlu emanetlersiniz. Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte bayrama ulaşacağız. Bu ülkenin birlik ve beraberliği her zaman hazırız. Ramazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum."

GENİŞ KATILIM OLDU

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da 15 Temmuz darbe girişiminde polisin gösterdiği başarıya dikkati çekerek, Fetullahçı Terör Örgütü ile (FETÖ) ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğinin belirtti. Programa,  AK Parti  Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk,  Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, İl  Jandarma Komutanı İsa Çakmak ile çok sayıda şehit ve gazi yakını katıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli