Engelli Cami Buluşması yapıldı

Engelli Cami Buluşması yapıldı

Engelli Cami Buluşması yapıldı

 

Camide buluştular

 

 

 

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Engelli Cami Buluşması" programı düzenlendi.

 

CAMİDE BULUŞMA

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında "Engelli Cami Buluşması" programı düzenlendi. Nur Cami ve Küliyesi´nde Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan  Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, camilerin bir medeniyetin ve şehirlerin merkezi olduğunu söyledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında kentte çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten  Müftü Yıldırım, şöyle konuştu:

 

BİLGİ VERİLDİ

"Bu hafta dolayısıyla bizler bütün halkımızın hepsine ulaşma gayreti içerisinde olduk. Sabah namazı buluşmaları, cami gençlik buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Yine bu kapsamda cami engelli buluşması gerçekleştirdik. Sizleri bu günde cami ile buluşturalım istedik. Camiler, İslam dininin en önemli simgelerinden olup, Allah´ın evi olarak işlevini yürütmektedir. Allah´ın katında güzellik ve değer, vücudun özelliğinde değildir.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Allah´ın katında değer, kişinin kalbinde taşıdığı sevgidedir. Allah´a ibadet edecek olan, etmek isteyen kardeşlerimize en güzel imkanı sunmak için buradayız. Fikirlerinizi almak için yanınızdayız. Engelli, engelsiz tüm halkımızla beraber gönül birlikteliği sağlamak istiyoruz. Bu gayretimizde davetimize icabet eden ve destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." Program, engelli vatandaşlara aşure ve Kur´an-ı Kerim dağıtılmasının ardından son buldu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false