Anahtar Kelimeler: Engelli kıza tecavüz iddiası

Engelli kıza tecavüz iddiası!

Engelli kıza tecavüz iddiası!

Engelli kıza tecavüz iddiası!

Servis şoförü gözaltında!

Kırıkkale´de zihinsel engelli 17 yaşındaki Ö.I. adlı genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen servis şoförü Ö.A. gözaltına alındı.

ADLİYE KARIŞTI!

Kırıkkale´de zihinsel engelli 17 yaşındaki Ö.I. adlı genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen servis şoförü Ö.A. gözaltına alındı. Eşinden boşanan Ülkü O., kentte bir özel eğitim okuluna giden kızı Ö.I.´ya servis şoförü Ö.A.´nın tecavüz ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Savcılığa başvuran Ülkü O., özel eğitim kurumuna öğrencileri getirip götüren servis şoförünün kızı Ö.I.´yı 3 hafta üst üste aynı yere götürüp tecavüz ettiğini öğrendiğini söyledi. Özel eğitim servisinde görevli personelin hiç bir şekilde araçtan inmemesi gerekirken buna uyulmadığını ve servis şoförü Ö.A.´nın tecavüzlerini gerçekleştirdiğini ileri süren Ülkü O., "Bizim yeni haberimiz oldu ve suç duyurusunda bulunduk. Durum doktor raporları ile sabit" dedi.

ADLİYEDE ÖNLEM ALINDI

Şikayet üzerine gözaltına alınan servis şoförü Ö..A.´nın emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi. Tecavüz edilen zihinsel engelli kızın yakınları başta olmak üzere çok sayıda kişi, adliye binasının önünde toplandı. Uzun süre adliye önünde bekleyen kalabalığın linç girişiminde bulunabileceği ihtimaline karşı şüpheli şoför Ö.A., yoğun güvenli önlemleri altında adliye binasına arka kapıdan sokuldu.

 



İhsan Demir
27.02.2016 16:29:36
Görsel medya´da izlenilen bir haber-sosyal yaşam-aktüalite vs. nedense izlendikleri anda etkileyicidir, kısa bir süre sonra sanki belleklerimizden silinir gider, ama yazılı medyada okunan bir haber, bir duyuru, bir roman ise hafızamızın derinliklerine kaydolur ve hiç unutulmaz, çocukluğumuzdaki olaylarda böyledir, Kırıkkale´deki bu iğrenç olayı okuduğumda tek duam bunun sadece iddia´dan öte geçmemesi idi, gerçek olmasını hiç kabullenemediğim bu tür olayları okudukça, inanın bunu yapanın insan olmadığına kanaat getiriyorum. Kısacık bir zevk için, engelli olduğu belirtilen o yavrunun yerinde kim olmak ister veya kim onun anası babası yerinde olmak ister, hem de yavrularımızı emanet ettiğimiz bir servis şoförü için, Allah onu ıslah etsin diyor ve de böyle bir suçu işlediği için ömür boyu vicdan azabı duyarak, kalan ömrünü de bin pişman geçirsin diyorum..

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false