Anahtar Kelimeler: Engelsiz kuruldu

Engelsiz ATM kuruldu

Engelsiz ATM kuruldu

Engelsiz ATM kuruldu

Ziraat Bank´tan engellilere jest!

Ziraat Bankası Kale Şubesi, Kırıkkale´nin ilk ?Engelsiz ATM?sini hizmete soktu. Fiziksel Engelli vatandaşların kullanımına kolaylaştırmak üzere tasarlanan ve büyük şehirlerde sıkça karşılaştığımız ?Engelsiz ATM? Kırıkkale´de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

İHTİSAS GİRİŞİNDE

Yüksek İhtisas Hastanesi Ana Girişine yerleştirilen ATM, bir yandan herhangi bir engeli olmayan vatandaşlara hizmet verirken, diğer yandan da engelli vatandaşlarımızın kullanımını kolaylaştıracak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ziraat Bankası Kale Şubesi Müdürü Mehmet Resul Yıldız, Ziraat Bankasının bir devlet bankası olma sorumluluğuyla hareket ettiğini, böyle bir hizmeti Kırıkkale´de sunan ilk banka olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

SOSYAL SORUMLULUK

Yapılan çalışmanın, sosyal sorumluluğun bir gereği olduğuna vurgu yapan Yıldız, ?Bizler, bankalar olarak vatandaşımızla sürekli parasal ilişki içerisindeyiz. Ancak diğer yandan da insan olduğumuzu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Şunu çok iyi biliyoruz ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Sabah sağ salim çıktığımız evimize geri dönüp dönemeyeceğimizin bile garantisi yok. Hal böyleyken engelli vatandaşlarımızın da günlük ihtiyaçlarını göz önüne almak zorundayız. Fiziksel engeli olan vatandaşlarımız, özellikle hastane önüne yerleştirdiğimiz Engelsiz ATM sayesinde parasal işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler. Çalışmamızın Kırıkkale´de bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum? dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli