Anahtar Kelimeler: Erdal işçileri ziyaret etti

Erdal işçileri ziyaret etti

Erdal işçileri ziyaret etti

Erdal işçileri ziyaret etti

 

Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, MKE Kırıkkale fabrikalarını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. Çay sohbetinde işçilerle bir araya gelen Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal çalışma hayatı, sendikal konular, T.İ.S süreci ana başlıkları olmak üzere birçok işyeri ve MKE emekçilerinin yaşadığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesine gelen Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri ile birlikte fabrika ziyaretlerinde bulundu.  İlk olarak Silah Fabrikasını ziyaret eden Genel Başkan Erdal burada Silah Fabrikası Müdürü Ali Gümüş´ü makamında ziyaret etti. Daha sonra emekçiler birlikte toplu çay sohbetinde Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak´ın selamlarını ileterek başladığı konuşmasında çalışma hayatı, sendikal konular, Toplu İş Sözleşmesi süreci ana başlıkları olmak üzere iş yeri ve MKE emekçilerinin yaşadığı sorunların karşılıklı olarak görüşerek, işçilerden gelen soruları cevapladı.

PİRİNÇ VE ÇELİK FABRİKASI ZİYARETİ

Genel Başkan Yardımcısı Erdal´ın ikinci durağı MKE Pirinç Fabrikası Fesih İşletmesi oldu. Karşılıklı samimi sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu. Daha sonra MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası´na geçen Erdal burada Fabrika Müdürü Veli Gün´ü makamında ziyaret etti. Daha sonra emekçilerle birlikte toplu olarak yapılan çay sohbetinde sendikal konular, Toplu İş Sözleşmesi süreci konusunda bilgiler verdi. Ziyaretler sonunda MKE işçileri yapılan ziyaretlerden dolayı duyulan memnuniyeti dile getirerek Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal, Kırıkkale Şube Başkanı Murat Demirbaş ve yönetimine teşekkür ettiler.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli