Anahtar Kelimeler: Erdoğan Görüştüler

Erdoğan´la Görüştüler

Erdoğan´la Görüştüler

Erdoğan´la Görüştüler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de bulunan çiftçiler, ?Milli Tarım Projesi´ kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yola çıktılar.

 

Kırıkkale´den Uğurlandılar

?Milli Tarım Buluşması´ programı kapsamında Kırıkkaleli çiftçiler için program düzenlendi. Programa AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Kurum Müdürleri, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, İlçe Tarım Müdürleri, çok sayıda çiftçi ve personeller katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz;  ?Ülkemiz Tarım ve Hayvancılığı adına yeni bir dönemin başlangıcı olacağını Cumhurbaşkanımız ile Milli Tarım Buluşmasına İlimizden 300 çiftçimiz ile birlikte katılım gerçekleştiriyoruz. Milli Tarım Projesi ile Tarım ve Hayvancılıkta Havza ve Bölge Bazlı üretim ve destekleme modeline geçileceğini birçok veri göz önünde bulundurularak ülkemiz de 941 Tarım Havzası oluşturulduğunu bundan böyle üretim ve destekleme bu havza modeline göre yapılacak? dedi.

 

Güçlü Olması Hedefleniyor

Birçok adımdan oluşan bu proje kapsamında ana başlıklar altında çiftçilerimizin yeni ve modern tarım metotları ile üretim yapması sonucu çiftçilerimizin alın terlerinin karşılığını almalarını, Türkiye´nin Tarım ve Hayvancılıkta daha güçlü olması hedef alındı? şeklinde konuştu. Milletvekili Abdullah Öztürk; Milletvekili olmasına rağmen aynı zamanda çiftçilik ile uğraşan birisi olduğunu ve gençlerimizin çiftçiliğe yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. Öztürk, İlimizde tarımın daha da geliştirilmesi ve arzuladıkları hedefe ulaşabilmeleri için her zaman ilimiz çiftçilerinin yanındayız? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli