Anahtar Kelimeler: Esnaf mağdur olmasın

?Esnaf mağdur olmasın?

?Esnaf mağdur olmasın?

?Esnaf mağdur olmasın?

Öztürk´ten KOSGEB ziyareti

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç´i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öztürk burada yaptığı konuşmada Esnafların mağdur olmaması için çalışmalar yapıldığını belirtti.

DESTEKLER DEVAM EDİYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ziyaret ve İncelemeleri devam ediyor. Öztürk dün ise KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç´i ziyaret etti. Öztürk burada çalışmalar hakkında bilgi aldı ve esnafların bu desteklerden en iyi şekilde yararlanması için KOSGEB´in çalışmalarına devam etmesi gerektiğini söyledi.

HİBE DESTEĞİ VERİYORUZ

8 personel ile Kırıkkale halkına hizmet verdiklerini belirten KOSGEB İl Müdürü Ali Sevinç, ? Desteklerimizden esnaflarımız yararlanması için gerekli başvurular yapıyor. 50 bin TL hibe geçtiğimiz aylarda verdik yeni çıkan hibeler ile daha fazla esnafımıza ulaşmak için başvuruları alıyoruz. Bunun dışında girişimcilik eğitimlerimiz devam ediyor. Ayrıca 5 işletme bir araya geldiği anda hibe desteği veriyoruz ? Diye konuşuyor.

HİBEYİ DAHA ÇOK KİŞİ ALMALI

Esnafların desteklenmesi için KOSGEB´in önemli çalışmalar yaptığı söyleyen Milletvekili Abdullah Öztürk, ? 50 bin TL desteğe geçtiğimiz dönem bin kişi başvuru yaptı ve 42 kişi yararlandı. Şuan ise bu sayıyı artırmak ve esnafımızı rahatlaması için çalışmalar yapıyoruz.  Bu artışlar ile ekonomi daha da canlanacak.  Esnafları nasıl başvuru yapması gerektiğini bilinçlendirmemiz lazım? dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false