Anahtar Kelimeler: Esnafa aşure ikramı

Esnafa aşure ikramı

Esnafa aşure ikramı

Esnafa aşure ikramı

AK Parti dağıttı

Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Teşkilat Yönetimi; Muharrem ayında bereket ve bolluğun sembolü olan Aşure ikramı ile yaklaşık 7 bin 500 esnaf ve vatandaşın kapısını tek tek çaldı.

AŞURE DAĞITTILAR

Aşure kaselerini kendi elleriyle bizzat esnaflara ulaştıran İl Başkanı Nuh Dağdelen, Aşurenin diğer bir manasının da sevgi ve muhabbetin çoğaltılıp paylaşılması olduğuna vurgu yaparak, ?Maksadımız, gönüller yapmak? diye konuştu. ?İlahi bereket ve feyz ile birlikte Rabbimizin İhsan ve kereminin coştuğu, bollaştığı ay olan Muharrem´in değerli bir vecibesini yerine getirdik, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunduk? diyen Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´in bu davranışı vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı.

İKRAMDA BULUNDULAR

Başkan Dağdelen ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin esnaf kapılarını birer birer çalarak ikramı ulaştırması, sosyal medya paylaşımlarında örnek gösterildi. Ziyaret ettiği esnaf işyerlerinde vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen; ?Malum olduğu üzere Muharrem ayı içerisinde bulunuyoruz. Bu ayın ağız tadı olan Aşure Günü´nün birlik, berberlik ve kardeşlik günü olduğu bilinen bir gerçek. Bu vesile ile vatandaşlarımızla bir arada olmak mutluluk verici. Birlikte ikram edilen aşurelerin tadına baktık. Umarım ağız tadımız hiç bozulmaz? dedi.

TALEPLER DİLE GETİRİLDİ

İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimlerinin yanı sarı Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, İl Kadın Kolları Başkanı Esma Ünal ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak´ın da katıldığı Aşure ikramı vesilesiyle Kızılkanat, Zafer Caddesi, Bankalar Caddesi, Hüseyin Kahya Parkı civarı ile İzmir Caddesi esnafları başta olmak üzere çok sayıda esnaf dükkanı ziyaret edilerek hal hatır soruldu, talepler alındı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false