Anahtar Kelimeler: Esnafa belge verildi

Esnafa belge verildi

Esnafa belge verildi

Esnafa belge verildi

Belge sahibi oldular

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ikinci el oto alım satımı yapan kişilere yönelik meslek edindirme kursuna katılan ve yapılan sınavda başarılı olan 13 galerici esnafına belgeleri Vali Yunus Sezer tarafından verildi.

SUNULAN HİZMETLER ARTAR

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ikinci el oto alım satımı yapan kişilere yönelik yapılan meslek edindirme kursuna katılan ve yapılan sınavda başarılı olan 13 galericiye sertifikaları Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik tarafından verildi. Sertifika töreninde konuşan Vali Yunus Sezer, ?Her meslek dalında mesleki yeterlilik kurumu aracılığıyla hem meslek dalının belgelendirilmesi hem de sunulan hizmetlerin kalitesini arttırılması konusunda önemli?

GÜZEL BİR UYGULAMA

Vali Sezer, ?Piyasada sabah erken kalkarak aşnı işini yapması engelleme adına önemli bir şey. Bu gelişmiş ülkelerde yapılan bir uygulamaydı. Biz biraz geç kaldık ama geç kalmak hiç yapmamaktan daha iyidir. Geç kalsak ta her mesleği yapacak insanların standartlarını belirleyerek, bu standartları uygulayacak kişileri belirlemek çok önemli. Bu sınav işlerinin incelikle yapılması beni çok mutlu etti. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.

13 KURSİYER HAK KAZANDI

Ahmet Varlı ise verdiği bilgilerde, ?Bugün 2´nci oto alım satımı yapan şahıslara mesleki yeterlilik kurumu onaylı belgelerini vereceğiz. Bu ikinci sınav neticesinde 13 kişi başarılı oldu. toplamda sınava giren 50 kursiyerimiz vardı? dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda yapılan sertifika törenine Vali Yunus Sezer, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, TSO yöneticileri ve ikinci el oto alım satan kişiler katıldı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli