Anahtar Kelimeler: Esnaflarla araya geldiler

Esnaflarla bir araya geldiler

Esnaflarla bir araya geldiler

Esnaflarla bir araya geldiler

?Evet, ülkenin garantisidir?

Referandum çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

YENİ SİSTEMİ ANLATTI

AK Parti´de bir yandan Başbakanın yarın gerçekleştireceği miting hazırlıkları tüm hızıyla sürerken bir yandan da referandum çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini anlattı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Yaman, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ve birlik üyelerinin katıldığı programda Birlik Başkanı Süleyman Köstekli, esnaf ve sanatkarın Türkiye´nin bel kemiği olduğunu ifade etti.

?GEREKLİ BİR SİSTEM?

Türkiye´de bulunan esnaf ve sanatkarların geçmişte olduğu gibi bugünde Türkiye´nin ve Türk Milletinin faydasına olan her işte var olacağını dile getiren Köstekli ?15 Temmuzda esnaf ve sanatkarımız nasıl meydana indiyse, 16 Nisan´da halk oylamasında da doğru kararı verecektir? dedi. Yaşanan ekonomik krizler nedeniyle esnafların yazar kasa attıkları dönemlerin yaşandığını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, ülkede geçmiş dönemde yaşanan siyasi krizlerin yaşanmaması için gerekli bir sistem. Ülkemizde yaşanan siyasi krizlerden en fazla zararı gören esnaflarımız, yeni sistemle yapılamaya çalışılan yönetimsel değişikliğe en fazla destek verecek kesimdir? dedi.

GÜVEN VE İSTİKRAR

Yönetimde çift başlılığın getirdiği riskleri Türkiye´de herkesin çok iyi bildiğini ancak yaşanan siyasal krizler sonrasında patlayan ekonomik krizlerden en fazla esnaf ve sanatkarların etkilendiklerini vurgulayan Akçay ?Bir gecede faizlerin binli rakamları gördüğü dönemlerde esnaflarımız iş yapamaz hale gelip kepenk kapattılar. 15 yıllık AK Parti iktidarının getirdiği istikrar ve güven sayesinde dünyada yaşanan ekonomik krizler ülkemiz esnaf ve sanatkarına büyük zararlar vermedi. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile ortadan kalkacak olan çift başlı yönetimsel sistem, ülkemizde güven ve istikrarın sürekli hakim olması açısından son derece önem arz etmektedir. Bu sebeple 16 Nisan´da hem Kırıkkale´den hem de Türkiye´den güçlü bir evet çıkması gerekmektedir? şeklinde konuştu.  



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli