?Evet bir kişi için, hayır Türkiye için?

?Evet bir kişi için,  hayır Türkiye için?

?Evet bir kişi için, hayır Türkiye için?

Evet çalışması için geldi

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Evet´in sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan´a katkı sağlayacağını belirterek, Hayır´ın tüm Türkiye´ye katkı sağlayacağını söyledi.

GÜNEŞ AÇIKLAMALAR YAPTI

Referandumun telafisi olmadığını belirten Güneş, bugün hayır denilmezse, yarın bir kişinin bütün dediklerine evet demek zorunda kalacaklarını kaydetti. Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı, Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Kırıkkale CHP İl Başkanı Ahmet Önal´ı ziyaret ederek referandumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Evet´in sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a katkı sağladığını belirten Güneş, Hayır´ın Türkiye Cumhuriyetine katkı sağlayacağını ve vatandaşların bu bilinçle oy kullanması gerektiğini söyledi. Referandumun telafisinin olmadığının altını çizen Güneş, referandumda hayır verilmezse, yarın bir kişinin tüm dediklerine evet demek zorunda kalacağını belirtti.

HAYIR ÇALIŞMASI

Hükümetin anketlerde hayırın önde gittiğini bildiğini ve bunun için sosyal yardımlarla muhtaç vatandaşlardan oy almaya çalıştığını iddia eden Güneş, Türkiye´nin geleceğinin ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan çok kötü bir döneme girdiğini bildirdi. Parlementer sistemde bile demokratik eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri bitirmek yerine, tek adam rejiminin getirilmek istendiğini belirten Güneş, referandumda hayırın çıkması halinde bütün Türkiye´nin kazanacağını kaydetti. Türkiye´nin partiler üstü bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduğunu belirten Güneş, Cumhurbaşkanının bütün yurttaşları kucaklaması gerektiğini belirterek, partileri birleştiren, dengeyi sağlayan ve yol gösteren bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanın partilere eşit mesafede olması gerektiğini yineleyen Güneş, yüzde 50´lik bir kısmı terörist gören zihniyetin daha kucaklayıcı olması gerektiğini belirtti.

NELER GETİRECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a herkesin Cumhurbaşkanı olması tavsiyesinde bulunan Güneş, 15 yıldır ülkenin kutuplaştırıldığını, insanların birbirine düşman edildiğini belirterek, hukukun ve adaletin üstün olduğu bir Türkiye için hayır diyeceklerini söyledi. Güneş daha sonra kentte bulunan sivil toplum örgütleri üyelerini ziyaret ederek hayırın ülkeye neler getireceğini anlattı.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false