Anahtar Kelimeler: Lisesi projede aldı

Fen Lisesi o projede yer aldı

Fen Lisesi o projede yer aldı

Fen Lisesi o projede yer aldı

Güzel bir çalışma

 

 

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunulan ?Ahiler Kalkınma Ajansı Kayıtlı İstihdamı Teşvik Ediyor? projesi başarılı bulunarak uygulanmaya başlandı.

 

 

 

FEN LİSESİ PROJEDE VAR

Proje ile Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir illerinde iş gücü piyasasında faaliyet gösteren kurumlar arasında işbirliği ve kurumların kapasitelerinin geliştirilmesi yoluyla kayıtlı istihdamın teşvikine katkı sağlamak ve kayıtlı istihdam bilincinin yerleştirilmesi amaçlanmaktadır. Proje kapsamında bu illerde öğrenim gören dört yüz orta öğretim öğrencisi bu projenin hedef kitlesini oluşturmaktadır.  Kırıkkale Fen Lisesi de Kırıkkale´yi temsilen projede yer almaktadır.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Bu bağlamda Kırıkkale Fen Lisesi´nde bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe Cingöz, Ahiler kalkınma Ajansı Kırıkkale Yatırım Destek Ofisi Kordinatörü Abdullah Özbaş, Okul Müdürü Nusret Kılıç, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Nusret Kılıç yaptı. Kılıç, kariyer planlamanın önemi üzerinde durdu. Proje kapsamında okullarının tercih edilmesinden dolayı Ahiler Kalkınma Ajansına ve yaptığı sunumla öğrencileri bilgilendiren Doç. Dr. Ayşe Cingöz´e teşekkür etti.

 

KAYITSIZ KALMIYORUM

Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.Ayşe Cingöz de yaptığı sunumda ?Geleceğime Kayıtsız Kalmıyorum, Kariyerimi Planlıyorum? temasını işledi. Öğrencilerin geleceğe yönelik hedeflerinde kariyer planlamanın önemini, insanın güçlü ve zayıf yönlerini tanıyarak ona göre hayatını şekillendirmesi gerektiğini vurguladı. Toplantı, öğrencilerin sorularına verilen cevaplarla son buldu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli