Anahtar Kelimeler: FETÖ işbirliği sahnede

FETÖ-HDP işbirliği sahnede

FETÖ-HDP işbirliği sahnede

FETÖ-HDP işbirliği sahnede

Özdemir açıklama yaptı

FETÖ-PKK-HDP işbirliği yeniden devrede. FETÖ´nün Almanya´daki çakma Alevi Federasyonu yaptığı mitingle HDP´ye selam gönderdi. Köln´deki bu miting, FETÖ-PKK-HDP işbirliğinin yeniden gözler önüne serdi.

FETÖ-PKK-HDP işbirliği yeniden devrede. FETÖ´nün Almanya´daki çakma Alevi Federasyonu yaptığı mitingle HDP´ye selam gönderdi. Düzenledikleri mitingle HDP´ye selam gönderen Almanya Alevi Birlikleri Konfederasyonu´na OHAL kapsamında kapatılan FETÖ´nün federasyon başkanı bir ziyaret gerçekleştirmişti. Köln´deki bu miting, FETÖ-PKK-HDP işbirliğinin yeniden gözler önüne serdi. Almanya´da gerçekleştirilen mitingini Aleviler içine sızan FETÖ´cüler tarafından gerçekleştiğini belirten Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, FETÖ-PKK-HDP işbirliğine dikkat çekerek, "Türkiye´de yaşayan Alevilerin içine sızmış 1 milyon kripto Ermeni var. Alevilere nüfuz ettirerek Türkiye´de bir kaos, kargaşa, mezhep kavgası çıkartmak için yaptılar" dedi. Bunun temellerinin Köln´de atıldığını belirten Özdemir şunları söyledi:

PİŞTİ OLDULAR

"FETÖ Türkiye´de kendisine Kürt Alevisiyim diyen kripto Ermenilerin üzerinden Alevi yurttaşları kullanmaya çalışıyor. FETÖ Türkiye´de Alevilerin içerisinde sayıları 800 ya da 1 milyon kişi olan kendisine Kürt Alevisiyim diyen kripto Ermeniler üzerinden Alevileri provokasyona getirmeye çalışıyor. FETÖ bu yapılanmaları üzerinden, Alevilerin içine sızdı. Gezi olaylarında da bu Alevi kuruluşların bağlantıları sokaklardaydı. 15 Temmuz´da da FETÖ´nün en önde olduğunu gördük. Ondan sonraki süreçte FETÖ´nün elinde kullanabileceği iki argüman kaldı. Birincisi Alevi kuruluşları, ikincisi PKK. Önümüzdeki günlerde FETÖ, PKK ve Alevileri kullanarak Anadolu´da yaşayan sağduyulu Alevilerin arasında bir kargaşa olayı olabilir."

15 TEMMUZ´DAN SONRA BİR HAREKETLENME VAR

"FETÖ´nün kapatılan 13 dernekten hariç Türkiye genelinde sayısı 20´yi bulan FETÖ´nün elemanları tarafından kurulan ve halen devam eden kuruluşlar olduğunu biliyoruz. Ankara´da 3 tane kuruluşları var. 15 Temmuz´dan sonraki sürece baktığımızda bunlarda bir hareketlenme var. 15 Temmuz´dan sonra da Alevi yurttaşların içine sızarak aynı güçlerini koruyorlar. Bunların son günlerdeki hareketlenmeleri Almanya Köln´deki PKK, HDP´lerin ve sözde kendilerine Aleviyim diyen kripto Kürt Alevisiyim diyen Ermenilerin yaptığı miting bunları teyit etti."

TEMELİNİ KÖLN´DE ATTILAR

"Mevcut iktidarla birlikte Devlet Bahçeli´nin uyumlu çalışmaları birtakım FETÖ gruplarını rahatsız etti. Başkanlığa geçiş döneminde Türkiye´yi karıştırmak istiyorlar. Bunu PKK aracılığıyla PKK sempatizanı Ermeni dönmesi Kürt Alvilerden olayları Anadolu´da yaşayan sağduyulu Alevilere nüfuz ettirerek Türkiye´de bir kaos, kargaşa, mezhep kavgası çıkartmak için yaptılar. Temelini Köln´de attılar. Figen Yüksakdağ´a, HDP´lilere selam gönderdiler. HDP´ye oy veren kitle ve toplum belli."

FETÖ FEDERASYON BAŞKANINDAN DERNEĞE ZİYARET

"OHAL kapsamında Türkiye´de FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen FETÖ´nün federasyon başkanı bu derneği ziyaret etmişti. Bunlar Almanya´da kurulan FETÖ´nün sahte kuruluşlarından. İçinin PKK sempazitanları ile dolu olan FETÖ´nün kurdurduğu çakma kuruluşlardan."

ALMANYA BÜTÇESİNE 5 YILDA 30 MİLYON EURO

"Bu olay neden özellikle Almanya´da başladı? Almanya, bütçesinin son 5 yıldır 30 milyon Euro gibi bir para koydu. Türkiye´de ´Hz.Alisiz Alevi´ akımını yaşatmak için Almanya her yıl bütçesine 30 milyon Euro gibi bir para koyuyor. Bu paraları da Türkiye´de çakma olan PKK sempatizanı Alevi kuruluşları aracılığyla Türkiye´ye sokuyor. Bunu 5 yıldır Almanya yapıyor. Türkiye´de Hz. Alisiz Aleviliği yaymak için yapılan bir proje."



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false