Fetö´nün ´polis imamı´ yurt dışına kaçmış!

Fetö´nün ´polis imamı´  yurt dışına kaçmış!

Fetö´nün ´polis imamı´ yurt dışına kaçmış!

İlginç bir gelişme!

TOKAT Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye´nin ´polis imamı´ olduğu belirlenen ve hakkında yakalama kararı bulunan T.S.´nin darbe girişiminden 15 gün sonra yurt dışına kaçtığı açıklandı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

TOKAT Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye´nin ´polis imamı´ olduğu belirlenen ve hakkında yakalama kararı bulunan T.S.´nin darbe girişiminden 15 gün sonra yurt dışına kaçtığı açıklandı. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı´nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY´ye yönelik yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Konuyla ilgili başsavcılıktan yapılan açıklamada, örgütün emniyet içerisindeki yapılanmasına yönelik çalışmanın devam ettiği bildirilerek, şu ifadelere yer verildi:

KIRIKALE´DE KALMIŞ

"İfadesine başvurulan şüphelilerin beyanları üzerine Kırıkkale´de mühendis olarak görev yapan Cemal kod adlı T.S.´nin Türkiye polis imamı olduğu ve şahsın 15 Temmuz´da gerçekleştirilen kalkışmadan sonra 30 Temmuz tarihinde Esenboğa havaalanını kullanarak yurt dışına çıktığının tespit edilmesi üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır. Ayrıca FETÖ/PDY terör örgütünde Cemal kod adlı T.S.´den önce Türkiye polis imamı olarak görev yapan gazeteci S.S.´nin yurt dışına çıktığı tespit edilmiş ve hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır."



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false