Anahtar Kelimeler: Filipinler gelin geldi

Filipinler´den gelin geldi

Filipinler´den gelin geldi

Filipinler´den gelin geldi

KIRIKKALELİ Nuh Tosun (33) çalışmak için gittiği Bahreyn´de tanıştığı Filipinler vatandaşı Jenisa Ponce Berongan´la (33) ile memleketinde yapılan nikahla dünya evine girdi.

 

DÜĞÜN YAPTILAR

Kırıkkale´de oturan Nuh Tosun, 3 yıl önce çalışmak için Bahreyn´e gitti. Burada restoranda çalışan Nuh Tosun, bir yıl önce müşteri olarak iş yerine gelen Filipinler vatandaşı Jenisa Ponce Berongan ile tanıştı. Kısa sürede ilişki yaşamaya başlayan çift, 3 ay önce evlenmeye karar verdi. Jenisa, nikah için akrabaları ile birlikte dün uçakla Ankara´ya geldi. Burada Tosun ailesi tarafından karşılanıp, daha sonra Kırıkkale´ye geçildi. Kente ayak basar basmaz Kırıkkale Belediyesi Nikah Salonu´na giden çift, dünya evine girdi. Tosun çifti, akşam öğretmenevinde düzenlenen düğünde doyasıya eğlendi.

 

´AİLELERİMİZ SICAK BAKTI´

Nuh Tosun, Jenisa ile İngilizce konuşarak anlaştıklarını belirterek, Filipinli biriyle dünya evine girmekten mutlu olduğunu söyledi. Tanışma öyküsünü anlatan Tosun, "Ben Bahreyn´de restoranda çalışırken tanıştık. Sonra sürekli görüşmeye başladık, ilişkimize biraz daha devam ettikten sonra Jenisa, vizesini alarak Türkiye´ye geldi, burada da evlendik. Ailelerimiz bu duruma sıcak baktı. Bugün de düğünümüzü yaptık. Kırıkkale´de oturmayı düşünüyoruz" dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli