FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ? Ak Parti´de değişim rüzgarı!

FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ?  Ak Parti´de değişim rüzgarı!

FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ? FLAŞ? Ak Parti´de değişim rüzgarı!

Düğmeye basıldı!

 

Kırıkkale´de var?!

 

 

Ak Parti değişim için düğmeye bastı. Edindiğimiz bilgilere göre Ak Parti Genel Merkezi 35 İl Başkanının istifasını aldı. Konuyla ilgili haber partiye yakın ulusal bazı haber sitelerinde yer aldı.

 

 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, il başkanlarıyla ilgili kanaatlerini almak üzere tüm illerin milletvekilleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Ataş´ın üst yönetimle paylaştığı bilgilere göre ilk etapta 10 ilin ay sonuna kadar da 25 il başkanının değiştirilmesi yönünde süreç başlatıldığı öğrenildi. AK Parti´de kongre sürecinde istifa eden il başkanlarının yerlerine yeni isimler atanacak. Böylelikle ilçe kongreleri başlamadan önce devam etmeyecek olan il başkanları, yerlerini yeni isimlere bırakmış olacak.

 

MERAK KONUSU

İlçe kongreleri de yeni gelen il başkanı tarafından organize edilecek. Kurban Bayramı´na kadar il başkanlıklarında yaşanacak değişimin ardından, bayram sonrasında da ilçe kongrelerinin yoğun olarak başlayacağı edinilen bilgiler arasında. İstanbul il başkanı Selim Temurci´nin de önümüzdeki dönemde değişecek isimler arasında olacağı parti kulislerinde yoğun olarak dile getiriliyor. Ancak İstanbul İl Başkanı Selim Temurci´nin Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası akıbetinin ne olacağı konusu netlik kazanmadı.

 

İŞTE O İL BAŞKANLARI

Sakarya, Afyon, Bolu, Bursa, Antalya, Ankara, Balıkesir, Sivas, Burdur, İzmir, Bayburt, Hakkari, Siirt, Van, Ağrı, Muş, Diyarbakır, Şırnak, Kırıkkale, Konya, İzmir, Adana, Isparta, Kayseri, Kocaeli. Kırıkkale´nin de yer aldığı illerin il başkanlarını istifası alınırken, bu haber AK Parti´ye yakın bazı haber sitelerinde yer aldı. 



volkan kahrman
17.08.2017 10:35:18
çok isabetli bir karar olmuş.darısı bir işe yaramaz milletvekillerine..

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false