Anahtar Kelimeler: Gazetecilerden Vali ziyaret

Gazetecilerden Vali´ye ziyaret

Gazetecilerden Vali´ye ziyaret

Gazetecilerden Vali´ye ziyaret

?Basın olmazsa olmazdır?

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Kırıkkale´ye yeni atanan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, Kırıkkale´de basının önemine vurgu yaparken, ?Basın bizim her şeyimiz. Olmazsa olmazımız. Sizler Gazeteciliğin gerektirdiği en büyük kriter ise olanı görmek ve olanı yazmaktır? dedi.

GAZETECİLERDEN ZİYARET

Vali Haktankaçmaz Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyetini makamında ağırlardı. Kırıkkale´de basının önemli yer tuttuğunu gözlemlediğini söyleyen Haktankaçmaz, televizyon eksikliğinin de en kısa zamanda çözülmesi gerektiğimi iletti.  Ziyarete Kalehaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi  ve Kırıkkale Medya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Yılmaz, Tercüman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Yüksel, Haberkale Sitesi Sahibi Murat Tanır, AA Bahşılı Muhabiri Ahmet Yaman, DHA Kırıkkale Temsilcisi Erhan Göğem, Türkiye Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Gültekin Yiğit, Kanal Siyaset İmtiyaz Sahibi İbrahim Yaman, Mavi Dünya İmtiyaz Sahibi Hakan Gökkaya, Radyo 71, Radyo Güneş , Anadolu FM, TV 71 temsilcileri katıldı.

TEK EKSİĞİMİZ TELEVİZYON

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, ?Biz aktif bir derneğiz. Kırıkkale´de yazılı medya kabul görmüş, ilk gazetemiz 1924 yılında Keskin gazetesi olarak çıkmıştır. Akabinde 1940-1960 yıllarında MKE´nin hareketlenmesiyle ve dışarıdan göçle birlikte yerel medya kültürü oluşmaya başlamıştır? dedi.

TAKDİR EDİYORUM

Vali Haktankaçmaz ise ?Nüfus ve nitelik itibarı ile bakıldığında televizyon kanalımızın bulunmayışı şaşılacak bir durumdur. Açıkçası Kırıkkale´de bu kadar fazla gazetenin bulunmasını ve medyanın bu düzeyde gelişmişlik kazandığını tahmin edemezdim. Bu yoğunluğun televizyon kanalı olmayışından kaynaklandığını tahmin ediyorum. Ayrıca Kırıkkale dışında bulunan nüfusumuzun da şehrini medyadan takip etmesi güzel bir düşünce olmuştur. Bu işi profesyonel olarak yapmanızın yanı sıra bu işin kamu hizmeti boyutunu da hakkıyla yaptığınız için sizleri tebrik ve takdir ediyorum.

GEREKLİ ÇABAYI GÖS TERECEĞİM

Gazeteciliğin gerektirdiği en büyük kriter ise olanı görmek ve olanı yazmaktır. Dolayısıyla buradaki çalışmaları çok değerli bulmaktayım. Bahsettiğiniz proje gerçekten önem taşımaktadır. Kırıkkale ise 1980 yılları ve 2016 yılları arasında oldukça değişkenlik göstermiştir. Türkiye daha fazla tanınmıştır. Önemli olan Türkiye için, Kırıkkale için bir şeyler yapmaktır. Kırıkkale´yi ileriye taşıyacak her şey de önem taşımaktadır. Kırıkkale´nin profilindeki vali olmak için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim? dedi. Heyet toplu fotoğrafın çekiminin ardından Valilikten ayrıldı.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli