Anahtar Kelimeler: Gazetecilere kutlama

Gazetecilere kutlama

Gazetecilere kutlama

Gazetecilere kutlama

 

Kutlama mesajları yağdı

10 Ocak Çlışan Gazeteciler günü dolayısıyla Kırıkkale´de bir çok önemli isim gazetecileri kutlayan mesajlar yayınladı?

KUTLAMA MESAJLARI

?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başta olma üzere il emniyet müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven kutlama Mesajı yayınladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Gazetecileri bu özel gün dolayısıyla tebrik eden Saygılı, mesajında şunları söyledi: ? Yaşadığımız çağ iletişim ve enformasyon çağı olarak nitelendiriliyor. Kitle iletişim araçlarının yaygın olarak kullanılması toplumların bilgi seviyesinin yükselmesine neden olmaktadır. Ülkelerin ya da şehirlerin gelişmişlik endeksleri içerisinde basının gücü yadsınamayacak derecededir. Basını güçlü olan toplumlar gelişme ve ilerleme yolunda hızla ilerlerken basının güçsüz olduğu durumlarda ise bir gerileme söz konusudur.

BAŞARILAR DİLEDİ

Medya, insanoğlunun dünden bugüne ve hemen her toplumda ihtiyaç duyduğu bir olgudur. İlimizin gelişmesi ve kalkınmasında da yerel medyamızın önemli bir fonksiyonu vardır. Gazete, radyo, internet sitesi, haber ajansı gibi alanlarda çalışan gazetecilerimiz mesleki sorumluluklarını yerine getirmenin yanı sıra ilimizin tanıtımına da katkı sağlıyorlar. Bu noktada gazetecilerin sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihinin 54´üncü yıldönümü münasebetiyle ilimizde görev yapan değerli basın mensuplarımızın ´10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü içtenlikle tebrik eder, bu zor ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim.?

HASAN ONAR´DAN MESAJ

Kırıkkale İl Emniyet Müdür Hasan Onar, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´ münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Emniyet Müdürü Onar, gazetecilerin toplumun göz ve kulağı olduğunu söyleyerek, ?Toplumun sesi olma özelliklerine sahip, tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza haber ve bilgi akışını sağlamak gibi çok önemli bir misyonu yerine getiren tüm basın mensuplarımızın ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü?  kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim?

BASIN ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR

Onar,  büyük bir özveri ile çalışan basın mensuplarının, milletle devlet arasında köprü görevi üstlendiğini belirtti.10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletin devlet, devletin millet nezdinde gözü kulağı olan basın mensuplarının, kamu görevi üstlendiklerine vurgu yaptı. Kırıkkale´yi İl Emniyet Teşkilatını ve kamuoyunu ilgilendiren her konuda basın mensuplarını yanlarında gördüklerine işaret eden Onar,  mesajında ?Bundan böyle de çalışmalarımızda en büyük yardımcımız olacağına inandığım ve sesimizi ile ve Türkiye´ye duyurmamızı sağlayan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlarım? ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA UZUN´DAN MESAJ

İl Sağlık Müdürü  Dr. Mustafa Uzun 10 Ocak çalışan gazeteciler günün kutladı. Uzun, ?Tarihten gelen süreç içerisinde baktığımızda, toplumların aydınlanmasında, reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolü vardır? dedi. 10 Ocak çalışan gazeteciler günün kutlayan İl Sağlık Müdürü  Dr. Mustafa Uzun,  ?İnsan, çevresinde ve dünyada olup bitenleri öğrenmek ve öğrendiklerini veya düşündüklerini başkalarına duyurmak ihtiyacındadır. Bu ihtiyaç az veya çok her insanın doğasında vardır. Bu ihtiyacın giderilmesi için girişilen çeşitli teşebbüsler sonunda bugün basın-yayın dediğimiz ve medeni toplumun dördüncü kuvveti saydığımız ?basın müessesesi? doğmuştur.   Bu çerçevede ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?nüzü kutlar, gerçeklere ışık tutan ve saygın habercilik anlayışınız için teşekkür ederim? şeklinde konuştu

YURTSEVEN´DEN MESAJ

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven Türkiye´de gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan ve Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin ?Çalışan Gazeteciler Günü? olarak kutlandığını belirtti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven, mesajında, ?Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir? dedi.

VİCDANIN SESİ OLMAKTADIRLAR

Yurtseven, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ? Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle Anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım? şeklinde konuştu

AHMET SUNGUR´DAN MESAJ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Sungur, ?Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir? ifadelerini kullandı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. Sungur, ? Basın çalışanları her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek yılmadan görevlerini yerine getirmektedirler. Bizlerin doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak için özveri ile görev bilinci içinde çalışmaktadırlar. Demokrasinin güçlenmesi, yerleşmesinde basın kuruluşlarının önemli katkıları vardır. Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Bu vesile ile Gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor meslek hayatlarında başarılar diliyorum.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli