Gazetecileri ayağına kadar çağırdı ve kutladı!

Gazetecileri ayağına kadar çağırdı ve kutladı!

Gazetecileri ayağına kadar çağırdı ve kutladı!

Böyle şey görülmedi!

Makamda gazetecilerle buluştu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale´nin kısa vadede en önemli sorunun trafik olduğunu söyledi. Saygılı, ?Sorunun çözümü için ilk etapta 750 araçlık bir açık otopark? dedi.

GAZETECİLERLE BULUŞTU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale´deki gazete çalışanlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı öncelikle gazetecilerin gününün kutlayarak Belediye başkanları, yöneticiler ve bürokratların gazetecilerle bir bütün olduğunu söyledi. Saygılı bu nedenle gazetecilerin zaman konusunda sınırlı olmadıklarını belirterek idarecilerinde aynı durumda olduğunu ifade etti.

TRAFİK SORUNUNU ANLATTI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale´nin durumu ve çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu. Saygılı Kırıkkale´nin kısa vadede en önemli sorunun trafik olduğunu belirterek sorunun giderilmesi noktasında Kaletepe çevresindeki alanda 750 araçlık bir açık hava otoparkı yapacaklarını ve bu konuda çalışmaların başladığını söyledi. Bu arada karla mücadele konusunda da Kırıkkale´nin son 30 yılın en ağır kışını yaşadığını bunun için bu zamana kadar kullandıkları tuz miktarının geçtiğimiz yıllara oranla en az 10 kat arttığını belirtti. Saygılı sohbet sonunda tüm gazetecileri bir kez daha kutlayarak hediye takdim etti.

TEPKİ ÇEKEN DURUM

Başkan Saygılı´nın gazetecileri ayağına kadar çağırıp kutlaması tepki çekti. Basın toplantısı adı altında gerçekleştirilen toplantı ile kılıf uydurulan 10 Nisan gazeteciler Günü kutlamasına bu davranışın yakışmadığı ileri sürüldü. Ya toplantının başka bir gün yapılması gerektiği veya gazeteciler kutlanacaksa makama ve ayağa çağırılmaması gerektiği konuşuldu. Kutlamanın ziyaret edilerek veya başka bir yerde buluşularak yapılması gerektiğinin altı çizildi. Bunun bir kibir görüntüsü olduğu ileri sürülürken, Başkan Saygılı´nın bunu vatandaşa da yaptığı ve Halk Günü toplantılarına katılmadığı, katılacaksa da Meclis Salonu´na gitmek yerine halkı makamına, yani ayağına çağırdığı ve toplantıyı bu şekilde yaptığı biliniyor. Bu davranış biçimi de ilk günden bu yana yadırganıyor. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false