Anahtar Kelimeler: Gazi geceyi anlattı

Gazi o geceyi anlattı

Gazi o geceyi anlattı

Gazi o geceyi anlattı

 

Gazi öğretmen İbrahim Yılmaz, Yahşihan Mesleki Eğitim Merkezi´nde 15 Temmuz 2016 yılında yaşanılan hain, Fetö darbe girişimini anlattı.

NELER OLDUĞUNU ANLATTI

Özbek Saran Ortaokulu öğretmeni İbrahim Yılmaz, 15 Temmuz 2016 gecesi, Genel Kurmay Başkanlığı kavşağına vatan ve demokrasi savunması için çıktığını belirtti. Milletin verdiği vergilerle alınan bu silahların bu millete doğrultulamayacağını ifade eden Yılmaz, gözü dönmüş, hain fetö mensuplarının sivil, genç, yaşlı, kadın, çocuk demeden herkese ateş ettiğini ve insanları şehit ettiğini söyledi. Kendisine isabet eden şarapnel parçaları ile gazi olan Yılmaz, 15 Temmuz´un hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirtti.

ŞEHİTLİK KAVRAMI ÜZERİNDE DURDU

Yahşihan Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı salonunda düzenlenen programa 15 Temmuz Gazisi, İbrahim Yılmaz, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İdris Akgül, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nusret Kılıç ile öğrenciler katıldı. Yahşihan Mesleki Eğitim Merkezi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni İdris Akgül şehitlik kavramı üzerinde durdu. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nusret Kılıç da Milli Eğitim Bakanlığınca tüm kurumlarda 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak için eylül ayı içerisinde programlar yapıldığını, bu bağlamda 15 Temmuz Gazisi İbrahim Yılmaz´ı öğrencilerle buluşturduklarını belirtti. Yahşihan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İlker Akgün de katılımlarından dolayı Gazi İbrahim Yılmaz´a, programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false