Anahtar Kelimeler: Geleceğimize sahip çıktık

?Geleceğimize sahip çıktık?

?Geleceğimize sahip çıktık?

?Geleceğimize sahip çıktık?

Bildik açıklama yaptı

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, milletin vatandaşlık görevini yerine getirerek sandığa koştuğunu ve geleceğine sahip çıktığını belirtti.

SAYGI DUYMAK ZORUNDA

Belediye Başkanı Bildik, halk oylamasının kazananının Türk milleti olduğunu dile getirerek, ?Bir referandum süreci yaşadık sevabıyla günahıyla şükür kazasız belasız atlattık. Sonuç Vatanımıza, Milletimize, Devletimize Hayırlı uğurlu olsun. Evet verende hayır verende bizim insanımız. Demokrasiye inanıyorsak her kesim birbirlerine saygı duymak zorunda.

EKMEĞİMİZ OLUR AŞIMIZ OLUR

Gün Vatan için, Millet için, Devletimizin bekası için birlik beraberlik olma günüdür. Sadece Ülkemize hainlik eden PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKPC örgütlerle bağı olanlar bizimle aynı yolda yürüyemez gerisi teferruat. Aylarca kırıldık döküldük şimdi empati yapma zamanı hatadan dönmekte erdemliliktir. Can dediğimiz kardeşlerimizle bir olalım beraber olalım iri ve diri olalım. Birlikte olursak ekmeğimiz olur aşımız olur, tok oluruz yoksa inat uğruna bölünürsek yok oluruz. Biz gönüllerimizi açtık tüm gönül dostlarını bekliyoruz. Bu çok önemli bir başarı, ihmal ve inkârı imkansız bir kazanımdır. Egemenliğin yegâne sahibi büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır" dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false