?Gelin ülkeyi ateş çemberinden çıkaralım?

?Gelin ülkeyi ateş çemberinden çıkaralım?

?Gelin ülkeyi ateş çemberinden çıkaralım?

?Tarihi bir karar vereceksiniz?

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer Kırıkkale Çalılıöz Mahallesinde Gülveren Kent Apartmanda vatandaşların talebi ile düzenlenen ev toplantısında konuştu.

DÖNÜŞÜM OLACAK

Biçer konuşmasında 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekti ve açıklamalarda bulunarak seçmenlere mesaj verdi. Seçimin öneminin altını çizen Biçer, ?Kırıkkale halkı 1 Kasım´da tarihi bir seçime gidiyor. Bu seçim 2002 seçimleri gibi bir dönüm noktası olacak. 13 yıldır bu ülkeyi yönetenlerin devri kapanacak ve yeni bir siyasi dönem başlayacak. Bunda asla şüpheniz olmasın, bu dönüşüm virajı belki bu dönem 2002´deki gibi keskin olmayabilir. Lakin unutmayın ki AKP iktidarı her geçen gün hızla erimektedir. Türkiye tarihinin hiç bir döneminde bölgesinde ve dünyada yalnızlaşan bir ülke olmadı.

HÜKÜMET KURDURMADILAR

Hiç bir döneminde ülkemiz istikrarı kendi çıkarları için kullanılmadı. Hiç bir dönemde halkın haber alma özgürlüğü sansürlenerek yasaklanmadı. Sevgili arkadaşlar, Sayın Cumhurbaşkanı 08 Haziran´da oluşan seçmen iradesini beğenmedi. Halkın verdiği mesajı maalesef okuyamadı. Kurulabilme imkanı olan koalisyon hükumeti bir takım engellemelerle kurulamadı. Hatta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´na hükumet kurma görevi hukuken verilmesi gerekirken bu görevi dahi vermedi.

ÜLKE RANT PAYLAŞIMINDA

Türkiye derin bir ekonomik ve siyasi krizle karşı karşıyadır. Terör aldı başını gidiyor. Türkiye´nin göbeği olan Başkent Ankara´da canlı bombalar masum vatandaşlarımızı katlediyor. Ülkeyi yönetenler adeta seyirci kalıyorlar. Ülkemiz her gün gelen şehit cenazeleri ile adeta ateş çemberi altında. Analar ağlıyor, tüten ocaklar sönüyor, çocuklar yetim bırakılıyor.  Davul zurna eşliğinde halaylarla askere gönderilen gencecik çocuklarımızın ailelerine Türk Bayrağına sarılı tabutları gönderiliyor. Darboğaza girmiş bir ekonomi, gün be gün çoğalan bir işsizlik, yerlerde sürünen bir hukuk sistemi, rafa kaldırılmış bir Anayasa, işsizlerin dar gelirlilerin ekmeğine adeta ortak edilmiş 3 milyon Suriyeli mülteci, yolsuzlukların ve rant paylaşımının her geçen gün arttığı, çıkarılan makul şüphe yasaları ile suçluların serbest dolaştığı, suçsuzların ceza evlerinde adeta ölüme terk edildiği bu dönemde Erdoğan ve AKP´si her konuda tümden inandırıcılığını kaybetmiştir.

KADERİNİZ İÇİN CHP DEYİN

Ülkemiz 1 Kasım´da istikrar ile krizin kaynağı Erdoğan ve AKP arasında bir tercih seçimine gidiyor. Sevgili dostlar Türkiye´nin gerçek özeti budur. Şimdi size diyorum ki, ya bu düzende yaşamaya devam edeceksiniz ya da öce insan, önce birlik, önce yaşanabilecek aydınlık bir Türkiye diyerek bu kader seçiminde mutlaka sandıklara giderek hatta gitmeyenler ve de gidemeyenler olursa da ikna ve yardım ederek götürüp oylarınızı Vatanımız için, Bayrağımız için, Milletimiz için ve Kırıkkalemiz için bu sefer CHP ye EVET mührünü basarak kullanacak ve de kullandıracaksınız? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false