Anahtar Kelimeler: Genç Bilaller yarıştı

Genç Bilaller yarıştı

Genç Bilaller yarıştı

Genç Bilaller yarıştı

 

Ezan okuma yarışması yapıldı

Kırıkkale´de imam hatip liseleri arasında "Kur´an´ın Genç Muhafızları" hafızlık ve "Genç Bilaller" ezan okuma yarışması düzenledi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlemiş olduğu "Kur´an´ın Genç Muhafızları" hafızlık ve "Genç Bilaller" ezan okuma yarışmasının Kırıkkale elemeleri Nur Camisi´nde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışmaya, Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lise ile Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi katıldı.

TÜM İLLERDE DÜZENLENİYOR

Yarışmada, "Genç Bilaller" ezanı güzel okuma kategorisinde Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, hafızlık ve Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma kategorinde ise Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Ödül töreninde konuşan Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Akgül, şunları kaydetti: "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl Türkiye genelinde bu yarışmalar tüm illerde düzenlenmektedir.?

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Yarışmada kategorilerinde il birincisi olan öğrenciler, daha sonra Türkiye genelinde oluşturulan 11 bölgede illerini temsilen yarışmaya katılacaklardır. Okullarımızda öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm meslektaşlarımıza, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederim. Bölge yarışmasında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere altın ve çeşitli ödüller verildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false