Anahtar Kelimeler: Gençlerden Temmuz dergisi

Gençlerden 15 Temmuz dergisi

Gençlerden 15 Temmuz dergisi

Gençlerden 15 Temmuz dergisi

Vali´ye dergigetirdiler

 

 

Gönüllerdeki Fetih Grubu, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla ilgili 81 il genelini konu alan bir dergi çalışmasına imza attı. Kırıkkale Gönüllerdeki Fetih Grubu il temsilcisi Hasan Hüseyin Gürses, 300 kişinin yazısının bulunduğu dergiyi Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a takdim etti.

 

HAİNLERİN KARŞISINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haktankaçmaz, ?Gençlerin bu tür profesyonel projelerde yer alması çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. FETÖ´cü hainler tarafından yapılmaya çalışılan ve yüreği vatan aşkıyla tutuşan milyonlarca insanımızın kahramanca meydanlara inmesi, bu hainlere geçit vermemiştir. Vatanını, milletini, devletini, askerini, polisini, kısacası Türkiye´yi seven milletimiz oldukça birliğimizi kimse bozamayacaktır? dedi.

 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

?O gece? isimli eserin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a da takdim edileceğine dikkat çeken Gürses, ?Biz gençler olarak vatanımızı ve birliğimizi bölmek isteyenlerin her zaman karşılarında dimdik duracağız. Şehit kanlarıyla sulanan, Çanakkale´de, Malazgirt´te, Kurtuluş Savaşı´nda, Sarıkamış´ta, bizim yarınlarımız için, vatan için şehit düşen aziz kahramanlarımızın ruhu şad olsun.  Elif gibi dimdik okçular tepesinde davamızın başındayız? şeklinde konuştu. Gürses,  bu eserin hazırlanmasında kendilerine öncülük eden Gönüllerdeki Fetih grubu ailesine teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false