Gençlerden farkındalık eğitimi

Gençlerden farkındalık eğitimi

Gençlerden farkındalık eğitimi

Okulu boyadılar

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü nedeniyle Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı Gençlik merkezi, Gençlik liderleri ve Gönüllü gençlerden oluşan grup ?Gençlerin İyilik Ağacı? projesi kapsamında 75. yıl ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

OKULU BOYADILAR

75. Yıl ortaokulu Öğrencileri ile bir araya gelen Gençlik merkezi, Gençlik liderleri ve Gönüllüleri gençlerin gönüllerini feth etti. Otistik öğrenciler ile otizmin rengi olan Mavi Beyaz renklerle okul boyandı. Okullarında yapılan bu uygulamadan dolayı bir hayli memnun olduklarını dile getiren Okul müdürü Ünal Dündar, Bugün farklı bir gün okulumuza gelerek bizleri mutlu eden gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimiz ile farklı bir etkinlik oldu Öğrencilerimiz okulun duvarlarını abi ve ablaları ile boyadılar. Öğrencilerimizle bu aktivenin olması onlar içinde ayrı bir moral kaynağı oldu.

BİZEDE MORAL OLDU

Otizm ile ilgili olarak 75. yıl Ortaokulunu ziyaret eden Üniversite öğrencileri ve Gençlik merkezi, Gençlik liderleri kendilerine bu fırsatı verdikleri için okul yönetimine teşekkür ettiler. Farkındalık eğitimi için bugün buraya geldik, öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya gelmek bizim içinde güzeldi. Okulu onların sevdiği renklerle boyadık, güldük, eğlendik ve moral depoladık. Bu çocuklar bizim kardeşlerimiz zaman buldukça bu okula gelmeye özen göstereceğiz? ifadelerini kullandılar.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false